Poarta energetică din munţii Buzăului!

Este prea puțin cunoscut faptul că Munții Buzăului ascund o poartă energetică de unde se poate ajunge într-un univers paralel necunoscut.

Este prea puțin cunoscut faptul că Munții Buzăului ascund o poartă energetică de unde se poate ajunge într-un univers paralel necunoscut.

În urma unor teste experimentale efectuate între 1978 – 1981, în regiunea Bozioru, a rezultat ca în anumite situații când se întrunește un număr nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici și de altă natură) este posibilă dispariția instantanee a unor persoane. În această zonă au loc unele fenomene paranormale ce încă nu pot fi explicate prin legile fizicii așa cum le cunoaștem în prezent. Inexplicabilă este și „ceața albastră”, strălucitoare, cu irizări ciudate, care se manifestă sub formă de cupolă, măsurată cu un dispozitiv pentru radiații luminoase și având 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este însoțit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasă frecvență (3, 4 Hz) și de un zgomot de fond foarte supărător pentru ființele vii.

Omul poate avea stare de greață, cefalee, simte că ii vibrează toate celulele. În acele momente pot apărea halucinații, vizuale și auditive. În cazul În care subiectul uman depășește o limită de siguranță, el poate fi „aspirat” violent în interiorul acelei ceți albastre, care ia forma unui vârtej relativ orizontal. Doi subiecți umani voluntari, dintre care un fizician, au descris în mod similar ce li s-a intamplat în timpul „aspirației”, experimentele fiind făcute la un interval de doi ani. Apropierea de ceață albastră creează o stare de teamă ce se transformă treptat în spaima incontrolabilă, când subiectul este aspirat cu violență într-un tunel energetic turbionar, la capătul căruia se vede o lumina albă, strălucitoare. Invitat în 2006 la emisiunea „Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, întâmplările  și misterele din Munții Buzaului.

ÎN ACEL TUNEL ENERGETIC, TIMPUL SE DILATĂ.

Omul este supus unor solicitări fizice și psihice foarte puternice, simte că se sufocîă. La „expulzarea” subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, strălucitor, este o liniște totală, omul se simte bine, are senzația că se află în stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simțul orientarii în teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca În oglindă și crede că cei din jurul său nu sunt cum ar trebui să fie. În zona respectivă s-au făcut și experimente de comunicație telepatică, efectuate pe grupe de subiecți copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apărării Naționale. S-a constatat că în timpul ceții albastre turbionare, comunicațiile telepatice au o acuratețe de 96-98 la sută în percepția mesajului.

 

Testele au fost repetate și în prezența unei comisii militare. Fenomenul ceții albastre este însoțit și de fenomenul descărcării temporare a pilelor electrice. Nu mai funcționa dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea ceții albastre, aparatele și-au reluat funcționabilitatea. Un astfel de fenomen este comparabil cu cel relatat într-un documentar difuzat pe Discovery, despre Triunghiul Bermudelor. In documentar, ceața albastră este denumită „ceața electronică” sau „vârtej electronic”, fiind responsabilă de devierea unui avion cu 160 de km față de ruta inițială.

În anii ’80, în Munții Buzăului s-au efectuat o serie de experimente militare de către cercetatori angajați pe bază de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali lângă lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau apariția unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala în anumite condiții geo-magnetice, fiind însoțit de tulburări energetice care favorizau transmisia telepatică.

 

În timpul apariției „norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris în cuvinte, au fost raportate dispariții de persoane, uneori acestea apărând în alte locuri. Atașații militari sovietici au făcut „schimb de experiență” cu cercetătorii români, uneori furându-le pur și simplu rapoartele secrete.

buzau POARTA ENERGETICA DIN MUNTII BUZAULUI! DE AICI POTI AJUNGE INTR-UN UNIVERS PARALEL!

Unul dintre cercetătorii angajați de Ilie Ceaușescu s-a lăsat aspirat de norul gri. El a dispărut din fața observatorilor timp de 4 ore, fiind găsit la o distanță apreciabilă. A descris o călătorie într-un univers paralel straniu, asemănător ca peisaj cu cel din care „plecase”. I s-a parut ca încursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca în oglindă, și a slabit 8 kilograme in următoarele zile. Cercetătorii au numit fenomenul norului gri „poarta timpului”, o poartă energetică spre un univers paralel.

Sursa:http://www.efemeride.ro/poarta-energetica-din-muntii-buzaului-de-aici-poti-ajunge-intr-un-univers-paralel

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin