NOUTĂTI

Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se găsește cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. În aceste împrejurimi apar conuri de lumină albă, care amplifică percepţia extrasenzorială.
Legendele româneşti consideră uneori solomonarii ca oameni sfinţi lasând a se înţelege ca sunt un fel de instrumente a dreptăţii divine deoarece ei evaluaiază valoarea morală a oamenilor. În acest ultim sens, tradiţia spune că solomonarii umblă prin sate în chip de cerşetori şi dacă nu sunt primiţi cum trebuie ei se supără şi aduc grindina asupra hotarelor satului distrugând recoltele şi bunurile. Tot ceea ce primesc solomonarii ( deşi, aşa cum lasă să se înţeleagă unele relatări, ei nu au nevoie de nimic) aruncă pe apele curgătoare pentru duhurile necurate.
Pare incredibil, dar la 50 de kilometri de Constanța, pe drumul ce leagă localitățile Gălbiori de Băltăgești se ridică solitare dealurile de corali de la Crucea. Un peisaj fascinant, care ascunde dovezi unice, de când apele acopereau uscatul.
În tradiţia populară românească, Sînnicoară sau Sfîntul Nicolae este descris ca un moş cu barbă albă, ninsoarea în ziua lui sugerînd că acesta îşi scutură barba. De asemenea, el are putere divină asupra apelor, fiind protectorul corăbierilor; din acest motiv este asociat uneori cu luntraşul care trece sufletele oamenilor peste apă spre lumea de dincolo.
Cercetătorii japonezi au declarat că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume, Vârful Omu. Echipa de japonezi care a avenit în România și a realizat măsurători în acest sens, s-a deplasat și în Buzău, în Țara Luanei sau Poarta lui Dumnezeu.
În vechime, mărţişorul se dăruia înainte de răsăritul soarelui, copiilor şi tinerilor, fete şi băieţi deopotrivă. Şnurul era fie legat la mână, fie purtat în piept. El se purta de la 1 martie până când se arătau semnele de biruinţă ale primaverii: se aude cucul cântând, înfloresc cireşii, vin berzele sau rândunelele.
"În Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, se află cel mai important Centru energetic–informaţional natural al Planetei(Cristina Pânculescu)." Sfinxul, care seamănă cu chipul unui dac, se stie că ascunde mistere nebănuite şi că ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre.Chemaţi de Sfinx, strămoşii noştri ştiau a se face nemuritori. Aceste legi pot fi redescoperite.
Dacii au fost un popor misterios, care au construit o civilizație importantă şi solidă. Capitala dacică Sarmizegetusa Regia ascunde mai multe mistere decât își poate imagina orice istoric contemporan.
Adrian Secureanu ne vorbeşte despre un triunghi misterios pe teritoriul Carpaţilor Meridionali. Sub megaliţii Carpaţilor, există o altă lume. Poate că energia extraordinară care a fost măsurată în aceste locuri este un semn al unei întâlniri ce durează de milioane de ani între razele terestre şi cele coborâte din imensitatea Universului cosmic. Totul se înscrie în interiorul unui triunghi gigantic legat prin măruntaiele munţilor.
Ţara Luanei, din Munţii Buzăului, este o zonă în care se petrec fenomene ciudate, despre care povestesc bătrânii, unde oamenii dispar în „ceaţă“ sau sunt „azvârliţi“ în alte locuri de o forţă nevăzută. Specialiştii care au cercetat acest fenomen au remarcat că dispariţiile se produc „natural“, în anumite condiţii fizice, sau par a fi voinţa „cuiva“. Există relatări despre teleportări stranii, toate fiind legate de căutătorii de comori, de parca ar fi un „zeu“ care apără tezaurele sacre îngropate în zonă şi „azvârle“ pe cei care se apropie prea mult de ele.
Este prea puțin cunoscut faptul că Munții Buzăului ascund o poartă energetică de unde se poate ajunge într-un univers paralel necunoscut.
România nu este așa cum o vede vestul, ea este o țară frumoasă unde se merită să locuiești și să fii mândru că ești cetățean al ei. Acest lucru l-a descoperit și un francez care a vizitat România și a fost de-a dreptul uimit de frumusețea acestui plai.
Cercetatorul Andrei Vartic a unit punctul unde se afla piramidele cu punctul sanctuarului dacic de la Racos si cu vîrful Omu. A obtinut un triunghi dreptunghic cu unghiurile de 30 si 60 de grade. Pe linia Sona-Omu se afla templul dacic de la Sinca Veche. Se pare ca zona este încarcata de istorie antica, înca nedescoperita, cum este cazul comorii lui Decebal, pe care multi o cauta de decenii întregi, dar fara rezultat.