Locuri magice cu incarcatura mare energetica in Tara lui Zalmoxe

Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se găsește cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. În aceste împrejurimi apar conuri de lumină albă, care amplifică percepţia extrasenzorială.

În total, pe Pământ, există 15 astfel de locuri și 7 dintre ele se găsesc în țara noastră.

Să vedem care sunt!

Platoul Bucegi

Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se găsește cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. În aceste împrejurimi apar conuri de lumină albă, care amplifică percepţia extrasenzorială.

Vârful Ocolit (Bucura)

Se află lângă Vârful Omu, fiind numit și Vârf al Cerului, el constituind un centru energetic în care se petrec fenomene bizare. Acolo apar curcubee strălucitoare, vizibile chiar săptămâni la rândul, iar acestea nu apar după ploaie. Tot aici apar lumini ciudate, fulgere, scântei lungi de un metru în jurul Sfinxului.

Se spune că acesta este cel mai important punct energetic al lumii.

Cheile Zănoaga

Se găsesc între frumosul Lac Bolboci şi Scropoasa, sunt  şapte izvoare a căror apă izvorăşte dintr-o grotă unde se află un imens lac subteran. S-a demonstrat, din punct de vedere științific, că puritatea ei este datorată trecerii printr-un câmp magnetic și printr-un zăcământ de argint. Se ştie că argintul are proprietatea de a împiedica înmulţirea bacteriilor, astfel, el fiind şi un  element purificator.

Aici este, de fapt, Apa Vie, iar testele au evidenţiat faptul că în apa de aici bacteriile sunt inexistente, adică 0 faţă de limita de 5 acceptată, iar poluarea cu azotaţi, azotiţi, este de asemenea nulă!

Sarmizegetusa Regia

Se găsește în Munţii Orăştiei, iar cetatea a fost inclusă pe lista UNESCO ce cuprinde monumente aflate în patrimoniul universal al lumii. Aici se găsește un altar megalitic, pe care sunt inscripţii într-o limbă nedescifrată încă. Se zice că ar fi limba de la începutul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie…

Cei mai ciudaţi munţi din Valea Jiului

Aici le este recomandat să meargă doar celor care nu sunt slabi de înger. Este vorba despre Muntele Gugu, sau Vârful Gugu, cum este cunoscut, un masiv înconjurat de mistere încă neelucidate. Legenda spune că pe Muntele Gugu a trăit Zamolxe şi, din acest motiv, muntele era considerat un loc sfânt de către daci. Tot aici, se mai spune că Decebal şi-a ascuns o mare parte din comoară, fiind convins că spiritul Înaltului Preot o va păzi.  Mulţi dintre turiştii spun că au văzut explozii de lumină ţâşnind chiar din munte.

Polovragi, Târgu Jiu

Se spune că aici Zamolxis îi învăţa pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului şi trupului. Aceştia prelucrau aici o plantă rară, numită polovragă folosită ca remediu împotriva bolilor. Bioenergoterapeuţii de azi spun că Polovragiul este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului.

 

Grota de lângă Perşani, judeţul Braşov

Se pare că aici pătrund doar energiile pozitive, iar oamenilor cu suflet bun li se îndeplinesc dorinţele şi, mai ales, sunt tămăduiţi de cele mai grele boli.

Sacaramb- Padurea de Argint


Ce ați spune de o excursie prin toate aceste locuri?

Sursa:https://secretele.com/2018/08/locuri-in-care-trebuie-sa-mergeti-in-romania-pentru-a-capta-energia-pozitiva.html

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin