CĂLĂTORIIîn ŢARA LUI ZALMOXE
Vezi evenimentele noastre

Recomandări

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin

EVENIMENTE

23 December - 27 December 2019
Pensiunea Cotiso, Costesti, Hunedoara
18 September - 18 September 2019
23 August - 26 August 2019, 27 September - 29 September 2019
15 June - 17 June 2019, 28 June - 30 June 2019
VasileSarmi
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezenative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inima e un drum spre casă...vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Citește mai mult

DESPRE NOI

Bucurati-va alaturi de noi de calatoriile in Tara lui Zalmoxe. Va invitam sa pasiti impreuna cu noi pe drumurile strabatute de dacii liberi, sa ne cunoastem stramosii prin povestea nemuritoare a sangelui din care ne tragem, si prin legendele vii ce traiesc in grai. Calatorind alaturi de noi prin Tara lui Zalmoxe ai sa descoperi adevarul despre daci, despre cine esti cu adevarat. Vei descoperi legatura intre tine si natura, intre iarba si flori, intre soare si stele si multe dintre tainele stramosilor nostri demult uitate

CERCUL DE SUNETE - CÂNTECE STRĂMOŞEŞTI
CĂLĂTORIE INITIATICA LA PIRAMIDA SOARELUI DIN BUCEGI
27 November - 29 November 2015
Muntii Bucegi la Cascada 7 Izvoare
CĂLĂTORIE LA POIANA CU GHIOCEI DE LA VÂRTOAPE - SARMISEGETUSA
25 March - 27 March 2016
SARMISEGETUSA REGIA
REVELION IN INIMA DACIEI, SARMISEGETUSA
30 December 2015 - 3 January 2016
SARMIZEGETUSA REGIA
CĂLĂTORIE DE SUFLET ÎN ŢARA LUANEI( MUNTII BUZAU)
20 April - 21 April 2019
CĂLĂTORIE SPIRITUALA "PE URMELE STRAMOSILOR DACI" LA SARMISEGETUSA REGIA
1 April - 3 April 2016
CĂLĂTORIE DE SUFLET LA PĂDUREA DE ARGINT DE LA SĂCĂRÂMB
31 August - 2 September 2018
CĂLĂTORIE DE ECHINOCTIU "PE DRUMUL INIŢIERII DACICE"( VARFUL GODEANU)
9 September - 11 September 2016
Sarmizegetusa Regia

CONTACT

TARALUIZALMOXE.ro