CERCUL DE SUNETE - CÂNTECE STRĂMOŞEŞTI

Duminică, 14. 02. 3016 vino la Cercul de sunet -Cantece strămosesti unde ai să-ți cunoști strămoșii prin legendele vii ce trăiesc în grai si prin cantecele care izvorăsc din acestea.

FINALIZAT
Duminica, 14. 02. 3016 vino sa-ti cunosti stramosii prin legendele vii ce traiesc in grai si lasa sa te cuprinda cantecele care izvorasc din acestea.

Avem un invitat deosebit. Viata dacilor vesnici ne va fi dezvaluita prin legendele aduse de Vasile Sarmi, un om al locului de la Sarmisegetusa Regia. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.


Ce este CERCUL DE SUNET- CANTECE STRAMOSESTI?

Un spatiu co-creat de comunitate in care:
- ne deblocam vocea si manifestarea spontana
- descoperim sunetul ca experienta vie
- traim fenomenul de rezonanta
- folosim rezonanta, intentia si imaginatia pentru activarea resurselor

▸UNDE: Palatul Universul Bucuresti str. Ion Brezoianu 23-25, etaj 5, Sala Eugen Ionesco
▸CAND: in fiecare duminica, orele 16-19.
▸CONTRIBUTIE: donatii libere

▸Facilitatori:

Alexandru Anton: am primit invataturi de la mai multi samani, terapeuti si maestri spirituali si am deprins sistemul de autovindecare, intinerire si evolutie spirituala prin sunet numit UN-HUN ("Sunetul soarelui") de la doctorul ucrainean Vladislav Matrenitsky si samanul tuvin Nikolay Oorzhak
voceavindecatoare.ro/

Lavinia Florentina Mateescu:
 
• Organizator de evenimente spirituale, culturale si artistice
• Absolventa a Facultatii de Arte, sectia Actorie (2012) si Master in Arta Actorului (2014) in cadrul Universitatii "Hyperion", Bucuresti 
• Educatoare Waldorf în formare și practică
•Trainer Fastrackids -2012
• Din 2013 a condus ateliere de dezvoltare personala prin teatru 
• Absolventa a Scolii Populare de Arte si Meserii, Slatina (2008)
 
Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.

Vezi evenimentul si pe facebook: initieri zalmoxiene

Mai multe detalii despre noi:
Echipa
Vasile Sarmi
Initieri zalmoxiene 


Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor nostri daci la Sarmizegetusa!

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin