Şezătoare Cu Legende Si Poveşti Pentru Părinţi Şi Copii

Te invit DUMINICA, 29 NOIEMBRIE 2017, incepand cu ora 15:30 sa-ti cunosti stramosii prin legendele vii din care tu vei extrage mesaje pentru sufletul tau. Pret de cateva ceasuri vom depana amintiri, vom vorbi despre stiinta pastrata din vremea dacilor, despre calendarul dacic, Legenda Lupului Alb , Legenda Initierii Copiilor Daci si alte legende străvechi despre daci.

29 January - 29 January 2017
FINALIZAT

Vrei sa-ti cunosti stramosii prin povestea nemuritoare a sangelui din care ne tragem?

Te invit DUMINICA, 29 NOIEMBRIE 2017, incepand cu ora 15:30 sa-ti cunosti stramosii prin legendele vii din care tu vei extrage mesaje pentru sufletul tau.

Viata dacilor vesnici ne va fi dezvaluita prin legendele aduse de Vasile Sarmi, un om al locului de la Sarmisegetusa Regia. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.

Vasile Sarmi este un povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor si vine sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci… ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in zece.

O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Pret de cateva ceasuri vom depana amintiri, vom vorbi despre stiinta pastrata din vremea dacilor, despre calendarul dacic, Legenda Lupului Alb , Legenda Initierii Copiilor Daci si alte legende străvechi despre daci.

Vom incerca sa gasim adevarul despre NOI ca daci prin povestile spuse de Vasile si intrebarile voastre sau din ceea ce ne graiesc in suflete personajele povestilor. Asa vom descoperi in noi puterea de a sti de ce ne aflam Acum, Aici, pe acest Pamant Sacru.

COPIILOR LE-AM PREGATIT O SURPRIZA!

DATA și ORA: 29 ianuarie 2017, de la orele 15,30 până la 18, 30, BUCURESTI

SALA va fi anunțată celor care se înscriu.

CONTRIBUTIE: 55 Ron/ persoana. Pentru copii: 25 Ron.

Pentru INSCRIERI intrati pe site: http://taraluizalmoxe.ro/evenimente , cu precizarea" SEZATOARE CU LEGENDE SI POVESTI " sau sunati la:
-Lavinia Mateescu: 0771 651 684/ 0740 056 391 .

VĂ AȘTEPTĂM CU INIMA DESCHISA!
Vasile Sarmi & Inițieri Zalmoxiene( facebook)

Pentru mai multe articole, informatii despre daci si calatoriile noastre va puteti abona pe site : http://taraluizalmoxe.ro/
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin