REVELION 2019 IN INIMA MARAMURESULUI

Va invitam impreuna cu noi sa petrecem 5 zile de neuitat in inima Maramuresului. Înălțarea in anul 2019,e darul nostru, pentru a fi Împreună. Astfel, cream un portal de Lumina si Iubire, prin intermediul căruia, pasim binecuvantati in vibrația Noului An, impreuna cu LAvinia si cu Vasile Sarmi, pe care il vom sarbatori.

Vezi galerie foto
29 December 2017 - 2 January 2018, 29 December 2018 - 2 January 2019
FINALIZAT

                                       REVELION 2019 IN INIMA MARAMURESULUI


Va invitam impreuna cu noi intr-o frumoasa calatorie sa petrecem 5 zile de neuitat in inima Maramuresului.  Înălțarea in anul 2019,e darul nostru, pentru a fi Împreună. Astfel, cream un portal de Lumina si Iubire, prin intermediul căruia, pasim binecuvantati in vibrația Noului An, impreuna cu LAvinia si cu Vasile Sarmi, pe care il vom sarbatori.

Vestitele construcții din lemn au dus faima Maramureșului, în țară și peste hotare,  făcându-l cunoscut ca un loc binecuvântat, cu oameni strașnici și gospodari. Casele bătrânești presărate încă prin sate fac parte din moștenirea lăsată de strămoși, mărturie clară a comuniunii cu natura și a frumuseții acestor plaiuri.

 Vom avea un program deosebit cu obiceiuri si traditii populare maramuresene, prin care o sa va facem sarbatorile de iarna mai frumoase si o sa va deconectati de viata cotidiana.

Pe parcursul celor 5 zile vom vizita:
Mocănița de la Viseul de Sus ( optional) , Mănăstirea Bârsana, Muzeul Satului Maramureșean din Sighetul Marmației. , Cimitirul Vesel din Săpânța,  in masura in care timpul si vremea ne vor permite.

 
Ghizii nostri spirituali si nu numai in aceasta calatorie de neuitat sunt LAvinia si cu Vasile Sarmi.
Vasile Sarmi are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Lavinia Florentina :
 • Organizator de evenimente spirituale, culturale si artistice
• Absolventa a Facultatii de Arte, sectia Actorie (2012) si Master in Arta Actorului (2014) in cadrul Universitatii "Hyperion", Bucuresti 
• Educatoare Waldorf în formare și practică
•Trainer Fastrackids -2012 pana in prezent
• Din 2013 conduce ateliere de dezvoltare personala prin teatru cu copii si este Trainer Coordonator al taberelor pentru copii "Pe urmele stramosilor nostri daci" din 2014- prezent.
 
Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.

 

Programul Călătoriei de Revelion 2019 este cuprins intre 29.12 - 02.01. 2019, cu sosire la Pensiunea Rastoaca 3* din Petrova in 29.12.2019 si intoarcere spre casa in data de 02.01.2019 . Optional se mai poate sta sta o zi, cu rugamintea sa ne transmiteti din timp acest lucru.

Costul Calatoriei de Revelion pana la 1 octombrie 2018 este 1450 lei/persoana si sunt incluse:

- cazarea la pensiune***

-masa completa (mic dejun, pranz si cina consistenta), 

-masa festiva de REvelion cu produse traditionale si Petrecerea de Revelion 

-ghidajul, bucuriile copilariei, 

- taiatul porcului si POMANA porcului

- plimbare cu sania trasa de cai

-povestile si legendele despre daci, cu Vasile 

  • colindatorii si voia buna pe parcursul celor 5 zile.
    Nu este inclusa plimbarea cu Mocanita la Viseul de Jos- 70 lei( optional)

Primele 10 pers inscrise beneficiaza de 20% discount. 
De la 1 octombrie 2018 se adauga 200 lei la calatorie.
      Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 450 ron, pana la data de 16 decembrie 2018.

       Cei care simt chemarea si isi doresc sa vina alaturi de noi, sunt rugati sa-si confirme participarea la organizator:
 - Lavinia Mateescu: 0771 056 055 si pe site-ul http://taraluizalmoxe.ro .   Pe grupul de facebook: initieri zalmoxiene vezi calatoria din anul precedent .

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin