NOAPTEA SFÂNTULUI ANDREI CU LEGENDE SI POVESTI CU VASILE SARMI

Vrei sa cunosti mai multe despre traditiile si obiceiurile din noaptea Sfantului Andrei? Te invit in 28 noiembrie 2018, incepand cu orele 19:00 sa-ti cunosti stramosii prin legendele vii din care tu vei extrage mesaje pentru sufletul tau.

Vezi galerie foto
28 November - 29 November 2018
ÎNSCRIE-TE

 

                 NOAPTEA SFÂNTULUI ANDREI CU LEGENDE SI POVESTI  CU VASILE SARMI

Vrei sa cunosti mai multe despre traditiile si obiceiurile din noaptea Sfântului  Andrei?


Te invit in 28 noiembrie 2018, incepand cu orele 19:00 sa-ti cunosti stramosii prin legendele vii din care tu vei extrage mesaje pentru sufletul tau.

Viata Dacilor vesnici ne va fi dezvaluita in legendele aduse de un povestitor autentic, Vasile Sarmi, om al locului de la Sarmisegetusa Regia. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele marelui arheolog, Constantin Daicoviciu.


Vasile Sarmi  vine sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci… ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in zece.
O sa ne povesteasca despre traditiile si obiceiurile din noaptea Sfantului Andrei pastrate de la daci. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.


Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite de voi si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.


Vom putea astfel sa gasim adevarul despre daci din povestile spuse de Vasile si intrebarile voastre sau din ceea ce ne graiesc in suflete personajele povestilor. Astfel, vom descoperi in noi puterea de a sti de ce ne aflam  Aici, pe acest pamant sacru.

Pret: donatie 
Inscrierile se fac la tel 0771 056 055 si pe site  http://taraluizalmoxe.ro/

Pentru mai multe informatii despre calatoriile noastre si articole despre daci va puteti abona la newsletter pe site http://taraluizalmoxe.ro/ si pe facebook: initieri zalmoxiene / Tara lui Zalmoxe.

 

ÎNSCRIE-TE
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin

ÎNSCRIERE

NOAPTEA SFÂNTULUI ANDREI CU LEGENDE SI POVESTI CU VASILE SARMI