Conferinta cu tema: ROMÂNIA IN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBĂRI DE PARADIGMĂ

Alaturati-va doamnei Kathlyn Kingdon si Maestrului Ascensionat Djwhal Khul , SAMBATA, 30 SEPTEMBRIE 2017 si permiteti ca semintele unei noi realitati sa fie plantate in inimile si mintile noastre prin codurile de lumina ce vor fi transmise in timpul acestei conferinte. Pentru a face față provocărilor timpului, oamenii trebuie să-și întărească inimile și să-și deschidă mințile. Invitând Prezența Divină să sălășluiască în inimă și să stabilizeze mintea, vom atinge stări profunde de echilibru, serenitate și pace interioară.

Vezi galerie foto
30 September - 30 September 2017
FINALIZAT

                                Inline image

                                               Master Djwhal Khul in Romania

        Conferinta cu tema: ROMÂNIA IN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBĂRI DE PARADIGMĂ

                                               Bucuresti, 30 septembrie 2017

Acum cand Pamantul se afla in pragul dintre doua ere astrologice, umanitatea este chemata sa depaseasca barierele si limitele trecutului si sa co-creeze o noua paradigma planetara. Unde ne indreptam pentru sprijin si ajutor in aceasta tranzitie fara precedent? Suntem indemnati sa eliberam modelele si constrangerile erelor anterioare si sa intram intr-o noua relatie cu cosmosul, cu planeta noastra si unii cu altii.

Alaturati-va doamnei Kathlyn Kingdon si Maestrului Ascensionat Djwhal Khul , SAMBATA, 30 SEPTEMBRIE 2017 si permiteti ca semintele unei noi realitati sa fie plantate in inimile si mintile noastre prin codurile de lumina ce vor fi transmise in timpul conferintei.

Pentru a face  față provocărilor timpului, oamenii trebuie să-și întărească inimile și să-și deschidă mințile. Invitând Prezența Divină să sălășluiască în inimă și să stabilizeze mintea, vom atinge stări profunde de echilibru, serenitate și pace interioară.

 

Sesiuni private cu Kathlyn Kingdon – VINERI, 29 SEPTEMBRIE 2017

Pentru intrebari de natura personala si ghidare spirituala , Kathlyn va oferi cateva sesiuni private, vineri 29 septembrie 2017.

 

 Pentru mai multe informatii si inscrieri contactati:

-Lavinia Mateescu: mateescu_lavinia@yahoo.com , www.taraluizalmoxe.ro 

Tel: 0740 056 391

-Camilia Schwimmer: camiliasc@yahoo.com  Tel:0720-748-231

 

CONFERINTA are loc la Bucuresti - 30 Septembrie 2017   Orele 11:00-14:00

Cost: 110 ron/ persoana

Locatia: se va anunta prin e-mail celor inscrisi pana la 15 septembrie 2017.

Rog confirmarea sa se faca pana in 15 septembrie 2017 astfel incat sa putem gasi o sala mai mare in functie de nr persoanelor inscrise.

 

Despre Maestrul Ascensionat  Djwhal Khul:

Master Djwhal Khul este un Maestru al Intelepciunii Antice, definit de multi ca fiind un ghid spiritual al omenirii si un invatotor al principiilor cosmologice, metafizice si esoterice care stau la baza tuturor marilor filozofii, mitologii si traditii spirituale ale lumii. Conform unor scrieri Teosofice, Djwal Kjul este cunoscut ca lucrand pentru a duce mai departe evolutia spiritual a planeteri noastre prin invataturile oferite in cele 24 carti ale lui Alice si Doamnei Blavatsky. Intr-o sesiune privata ce i-a fost acordata Camiliei  Schwimmer, Maestrul a afirmat:

“Acesti oameni sunt asa de avizi de cunoastere si am spus un adevar cand am afirmat ca Romania va fi un leader pe calea spre viitor in Era Varsatorului. Nu am ajuns inca la momentul acela si inca mai avem de curatat coruptia. Daca Romania se ridica deasupra coruptiei, cred ca va conduce pe calea spre urmatorul nivel.

Trebuie sa vedem aceasta noua realitate; nu este definita inca, dar cred ca este timpul ca Europa de este sa isi ia locul ca leader, leader  colectiv, dar cred ca daca Romania curăță coruptia, va putea conduce pe cale.

Traim timpuri noi, interesante si bineinteles ca se pot intampla multe lucruri dar vreau sa plantez semintele in mintile oamenilor sa inteleaga ca Romania ar putea fi marele leader. Acest lucru nu se intampla in 5 minute dar se observa deja o mare transformare.

Exista inca multa mentalitate a victimei aici si acest lucru este de inteles. Romania si toata Europa de Este au fost oprimate. Este dificil sa ii ajutam pe oamenii de aici sa inteleaga ca ei au un destin. Daca pot sa realizeze acel destin, atunci cred ca intreaga zona nu numai ca va prospera dar va deveni foarte persuasiva.

Cred ca oamenii de aici trebuie sa fie investiti cu putere pentru ca au fost suprimati si dominati prea multa vreme. Dar au puterea interioara sa se inalte. Europenii de est trebuie sa dezvolte singuri aceasta putere . Daca ma uit la Romania  cred ca ea trebuie sa conduca pe cale. Tu ce crezi?”

 

Despre Kathlyn Kingdon- channel

Kathlyn Kingdon –  a fost conferențiarul principal la Conferința Internațională despre Zeitatea Feminina din Glastonbury, Anglia în 1977, prezentand lecturi despre Dion Fortune, renumită Kabbalistă engleză, și despre forța feminină în triburile tradiționale Hopi. Din 1988 până în 1999, a condus turnee și a ținut conferințe pentru grupuri de femei în domeniul Spriritualității Femeii în Irlanda, Anglia, Țara Galilor, Scoția, Franța și India. Posibil că cea mai importantă contribuție a ei stă în organizarea de meditații îndelungate și worshop-uri pe care le-a ținut în 15 state in Statele Unite și din întreaga lume.

În plus,  a devenit instructor calificat in Enneagrame și instructor de meditație. În acest timp a călătorit dintr-un țărm în altul al Americii fiind un canal pentru lecturi spirituale și în 1992 a format o companie de călătorii dedicată descoperirii locurilor cu energie înaltă și sacră în jurul lumii.

În 1983, la vârsta de 36 de ani, a fost prezentată Maestrului Djwhal Khul în circimstanțe personale  care au dus-o la sesiunile de canalizare prezentate de Janet McClure. În primul său interviu cu Maestrul “D.K.,” după cum mai este uneori afectuos numit, domnia sa i-a deschis calea pe care Kathlyn și-a ales-o  înainte de încarnare în viața actuală-aceea de voce canal.

Deși a dedicat toți acești ani în primul rând Maestrului Djwhal Khul, atunci când a fost rugată să fie un canal prin care și alți meștri spirituali să poată transmită învățături, s-a oferit cu plăcere. Și-a deschiss spațiul corp-minte mulor entități mari, incluzând trei ani specific dedicați maestrului Vywamus și patru ani lui Modron.

 Inscrierile pentru conferinta se fac si direct pe site: http://taraluizalmoxe.ro

Nu pierdeti aceste oportunitati inspirationale de a avea o experienta directa si de a asculta mesajele spirituale ale unui Maestru Ascensionat.


 Pe
Kathlyn Kingdon o  puteți vedea aici:
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin