CĂLĂTORIE LA TEMPLUL DORINŢELOR ŞI CETATILE DACICE - SARMISEGETUSA REGIA

Urmeaza-ne in perioada 28 APRILIE- 1 MAI 2018 la Templul Dorintelor de la Sinca Veche si cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe, Pestera Ciclovina/ cetatea dacica PIatra Rosie si la intoaecere mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop si Biserica Densus. optional, cine doreste.

28 April - 1 May 2018
ÎNSCRIE-TE
Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa-ti cunosti stramosii si sa te gasesti pe tine?

Urmeaza-ne in perioada 28 APRILIE - 1 MAI 2018 la Templul Dorintelor de la Sinca Veche si cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe, Pestera Ciclovina, cetatea dacica Piatra Rosie si la intoarcere mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop si Biserica Densus, optional cine doreste.

Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei merge, iti vor indrepta gandurile spre lucrurile simple, iti vor arata rosturile in viata ta, altele decat iti dicteaza mentalul sa faci.

Te invit la Sarmisegetusa Regia sa descoperi adevarul despre daci, despre cine esti cu adevarat. Vei descoperi legatura intre tine si natura, intre iarba si flori, intre soare si stele si multe dintre tainele stramosilor nostri demult uitate.
Vizitand cetatile dacice vei intelege ca dacii prin constructiile lor ne-au lasat un mesaj. Acesta va fi mesajul sufletului tau, care te va apropia de stramosii nostri daci care traiau in perfecta armonie cu natura si cu cosmosul.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI!

Daca iti doresti cu adevarat sa vii cu noi in aceasta calatorie de suflet, te rog sa-ti confirmi locul pana la 20 aprilie 2018la unul din nr.de telefon: 0771 056 055 si pe site-ul : http://taraluizalmoxe.ro/evenimente

Ghidul spiritual pe tot parcursul calatoriei va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.

Vasile, singurul povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,o sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece.

O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Costul calatoriei este : 550 lei/persoana si include:
-cazare la Pensiune de 3* in Costesti, in camere de 2 sau 3locuri, cu baie in camera
-demipensiune ( mic dejun si cina consistenta),
-ghidarea, legendele si povestile despre daci si iele
-meditatiile libere si voia buna pe parcursul celor 3 zile.

Transportul se face cu masinile personale . La cererea dvs, putem lua un microbuz .
Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 350 ron pana la 20.04.2018.

Pentru inscrieri si alte detalii sunati la :
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055/ 0740 056 391  sau pe facebook: Initieri zalmoxiene.

Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor nostri daci la Sarmizegetusa! Urmeaza o calatorie de poveste cum alta nu mai este!
ÎNSCRIE-TE
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin

ÎNSCRIERE

CĂLĂTORIE LA TEMPLUL DORINŢELOR ŞI CETATILE DACICE - SARMISEGETUSA REGIA