CĂLĂTORIE INIŢIATICĂ IN PERU CU CAROLA ESPARZA

Dragele mele Surori, Această călătorie în Valea Sacră Machu Picchu din 15 - 27 mai 2019 este aventura vieții voastre. Ea vă va purifica până la nivel celular, vă va demonstra că aveți aripi și vă va învăța cum să le folosiți. Este bine de stiut că aceasta nu este o călătorie turistică, este o călătorie inițiatică interioară către feminitate, către vulnerabilitatea și puterea din voi, așa că pe lângă obiectivele turistice, această călătorie va avea ca scop reconectarea cu Femininul , vindecarea și cunoașterea interioară.

Vezi galerie foto
15 September - 28 October 2019, 15 May - 28 May 2020
ÎNSCRIE-TE

Călătorie Inițiatică  in Peru cu Carola Esparza
Mesaj de la Carola Esparza
(femeie-șaman în Peru, care va fi ghidul nostru în această călătorie):

"Dragele mele Surori,

Această călătorie în Valea Sacră este aventura vieții voastre. Ea vă va purifica până la nivel celular, vă va demonstra că aveți aripi și vă va învăța cum să le folosiți.

Este bine de stiut că aceasta nu este o călătorie turistică, este o călătorie inițiatică interioară către feminitate, către vulnerabilitatea și puterea din voi, așa că pe lângă obiectivele turistice, această călătorie va avea ca scop reconectarea cu Femininul , vindecarea și cunoașterea interioară.

Punem pe primul plan aspectul magic, inițiatic și, garantat , la finalul acestei aventuri, veți simți că viața voastră s-a schimbat semnificativ.

Suntem in inchisoarea mintiiii noastre , chiar daca trupurile noastre sunt libere , dupa cum exista oameni inchisi pe nedrept care sunt liberi , pentru ca  in  momentul cand ne conectam cu inima noastra si cu inima Pamantului si a Cerului dispar cuvintele. Si ramane doar trairea. E ca un zbor. Cred ca asta inseamna de fapt LIBERTATE.  Asa ca va invit sa simtiti , sa traiti , sa va conectati cu Cine sunteti cu Adevarat. PT ca eu pot sa scriu multe cuvinte, dar vreau sa ne conectam in inima si nu in minte.

De simtiti chemarea inimii Perului, conectata cu inima Carolei si a mea, va astept cu bratele deschise.

Poporul Inca a creat o serie foarte sofisticată de Temple sau Locuri Sacre. Până în ziua de azi încă nu se cunosc răspunsurile la multe dintre misterele lui.

O cultură atât de avansată plănuia foarte atent, luând în calcul mulți factori diferiți, cum ar fi sezonul anului, poziția Soarelui și a Lunii pe cer, direcția intrărilor în temple și multe altele asemenea.

Unele dintre cele mai importante locuri sacre, temple și povești ale lor pot fi încă descoperite dacă asculți cu atenție și dacă găsești ițele potrivite care trebuie urmărite pe calea Magică.

Invitația este de a veni împreună cu noi în descoperirea fără de sfârșit a acestor Locuri Sacre și de a ne aduce respectul Spiritelor și Paznicilor lor pe măsură ce avansăm pe acest drum inițiatic.

Vom începe călătoria noastră în Cuzco, la aeroport, unde vă voi întâmpina cu transportul care ne va duce către hotel.

Prima zi și noapte este dedicată odihnei și ajustării la altitudinea de 3400 m din Cuzco. În a doua zi vom avea prima noastră întâlnire formală într-un cerc al prieteniei și prima ceremonie "despacho" ținută de un Pampamisayoc, preot nativ  Quero, în cadrul căreia vom cere permisiunea de a păși pe Teritoriul Sacru.

Timp de 10 zile vom vizita Puncte de Putere precum Naupi Iglesia, Moray, Sacsayhuaman, pentru a ne conecta la Energia Feminină a Anzilor si vom lucra pe arhetipurile feminine.

Maiestuosul Machu Picchu ne va primi pentru a ne reîncărca la fel cum o făceau bătranele înțelepte acum 1000 de ani. De asemenea vom vizita Poarta Aramu Muru , Raqchi-locul unde a aterizat Wiracocha, precum si locuri initiatice (The Great Mother ).

*Pentru cele care simt chemarea, se va ține o ceremonie nocturnă cu Șamanii din Junglă."

Vom împărtăși cântece sacre de vindecare, care ne vor călăuzi în călătoria noastră individuală de vindecare cu samanita Carola Esparza.

Câteva cuvinte despre Carola Esparza:

"M-am născut în Chile, la poalele Anzilor și am sânge amestecat de la mai mulți locuitori ai Chile, din cauza colonizării invadatorilor spanioli. De la o vârstă foarte fragedă am fost un copil mai altfel, însă m-am mutat în New York în 1983, pentru a căuta o “viață mai bună”. Aici am avut o afacere de succes ca și creator de modă, până în 1997, atunci când spiritele munților m-au chemat înapoi pe pământul meu. După puțin timp după întoarcerea mea acasă m-am îmbolnăvit foarte grav, am dat faliment, iar viața mea a luat o turnură dramatică.

Am întâlnit Focul Sacru din Itzachilatlan, Calea Roșie a amerindienilor, am fost pe munte pentru Căutarea Viziunii, conform tradiției amerindiene, pentru 4 și 7 zile, am participat la 3 Dansuri ale Soarelui și 3 Dansuri ale Spiritelor.

Am primit inițierea ca și maestru Reiki, am studiat diferite tehnici de masaj, am studiat tarotul și multe alte “unelte” care mi-au ieșit în cale, inclusiv Metafizica, Kabbalah, Legea Timpului și munca doctorului Jose Arguelles, printre altele.

În ultimii 15 ani am pășit pe urmele Donei Rosa Huenufil, o bunică Mapuche, păstrătoare a Mapuzungun, limba pământului, învățând Arta Sacră a Rugăciunii Femeii sau Guillipullera. De 10 ani călătoresc, împărtășind înțelepciunea străbunelor în cercuri pentru femei, în cercuri cu tutun, în cercuri de cântece și tobe, în diferite ceremonii și la cursuri - din țări precum Olanda, Franța, Austria, Germania și Belgia - dar și ghidând călătorii pelerini în locuri de putere în Mexic, Peru, Bolivia și Chile."

Detalii și înscriere:
Pentru detaliile de plată și informații suplimentare, vă invităm să ne scrieți un email la adresa: taraluizalmoxe@gmail.com sau să ne contactați telefonic la numărul 0771 056 055.

Numărul de locuri este limitat. Înscrierea este validă doar după achitarea avansului de 500 euro. Ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii surorilor.

Vă rugăm să dați SHARE acestei călătorii către femeile din viața voastră care simțiți că au nevoie de această experiență, care caută o cale autentică și profundă de vindecare și de descoperire a forței interioare. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să creștem împreună!
Urmatoarea călătorie initiatică cu ea in Peru va fi in toamna acestui an cu grup mixt. ( SEPTEMBRIE -OCTOMBRIE 2019)

In luna ianuarie a acestui an Carola Esparza a sustinut un workshop in Romania
Citirea arborelui - Vindecarea liniajului feminin pe 7 generatii. Va invit sa urmariti acest video cu ea din emisiunea Sanatate , Trup si Suflet dând click aici:
VINDECAREA LINIEI FEMININE PE 7 GENERATII


Să vă bucurați de lumină, iubire și înțelepciune!
Carola Esparza, Medicinewoman from Chile
ÎNSCRIE-TE
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin

ÎNSCRIERE

CĂLĂTORIE INIŢIATICĂ IN PERU CU CAROLA ESPARZA