CĂLĂTORIE INIŢIATICĂ LA VF.OMU ÎN BUCEGI

Te invit împreună cu noi într-o călătorie zalmoxiană ca să ne aflăm rădăcinile neamului strămoşesc. Păşeşte cu noi pe urmele strămoşilor daci în perioada 19 - 22 IUNIE 2017 în Munţii Bucegi la Cascada 7 Izvoare, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Padina, Peştera Ialomiţei, Schitul Peştera, Sfinxul, Babele , Vf. Omu si Vf. Bucura .

17 June - 20 June 2016, 19 June - 22 June 2017
FINALIZAT
Te invit împreună cu noi într-o călătorie zalmoxiană ca să ne aflăm rădăcinile neamului strămoşesc. Păşeşte cu noi pe urmele strămoşilor daci în perioada 19 - 22 IUNIE 2017 în Munţii Bucegi la Cascada 7 Izvoare, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Padina, Peştera Ialomiţei, Schitul Peştera, Sfinxul,  Babele , Vf. Omu si Vf. Bucura .

Ca să primeşti initieri zalmoxiene trebuie să crezi în ceea ce ii place Soarelui si Lunii, trebuie să crezi în tine şi să fii deschis la lucrurile care ţi se arată.

Iubeşte soarele şi Zalmoxe  te va iubi şi iţi va arăta calea către tine şi către dacii din inima ta. Dacă ajungi la Sfinx pe soare, mulţumeşte-i muntelui că te-a primit şi mergi mai departe .

Sfinxul, care seamănă cu chipul unui dac, se stie că ascunde mistere nebănuite şi că ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori.

În Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, “se află cel mai important Centru energetic –informational care reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru.” (Cristina Pânculescu)


Calauze pe tot parcursul călătoriei ne vor fi  Vasile Sarmi impreuna cu ghidul local.

Ei ne vor conduce paşii la Izvorul lui Zalmoxe şi la  Peştera Ialomiţei, una din peşterile unde a trăit Zalmoxe. Aici simti că eşti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ţi se schimbă şi începi să visezi cu ochii deschisi.

În această călătorie iniţiatică, Vasile nu va fi ghidul principal, ci doar omul zalmoxian . El ne va spune  legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi, cat altii in zece. Sunt legende si povesti pe care tu rar le mai intalnesti. 

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.
 

Plecarea: Bucuresti ,19 Iunie 2017, , ora 10:00  cu intoarcere 22 iunie 2017.
Transportul se face cu masini personale pana la pensiune. Persoanele fara masina rog sa ia legatura cu noi telefonic.

PROGRAM

In prima zi vom merge pe Cheile Tatarului - Padina -  Pestera Ialomitei. Urmeaza prima seara de povesti  la Padina, unde vom servi  cina. 

A doua zi, dupa micul dejun, ne vom continua traseul cu telecabina la Babele si Sfinx – iar seara vom ajunge la Vf Omu, unde vom ramane pentru Solstitiul de Vara al dacilor.

A patra zi ne vom continua traseul spre Cascada 7 Izvoare, trecand prin Cheile Tatarului, pentru a vizita un loc misterios si putin cunoscut de public, precum si Lacul Bolboci si Scropoasa. 

Traseul este de dificultate medie si necesita  echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte ,rucsac, geaca si pelerina de ploaie, lanterna, polar. 


Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 250 ron pana la 28 mai 2017. 

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la:
Vasile Sarmi:  0734971919 / 0760027944  sau pe grupul de facebook: Initieri Zalmoxiene

Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor nostri daci !

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin