CĂLĂTORIE INITIATICA LA VF GODEANU KOGAION SI SARMISEGETUSA REGIA

Urmeaza-ne in perioada de Rusalii 26 - 28 MAI 2018 pe Vf. GODEANU Kogaion( in functie de vreme) si la cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, si la intoarcere mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop si Biserica Densus, optional cine doreste.

28 April - 1 May 2018, 26 May - 28 May 2018
FINALIZAT
Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa-ti cunosti stramosii si sa te gasesti pe tine?

Urmeaza-ne in perioada de Rusalii 26 - 28 MAI 2018 pe Vf. GODEANU Kogaion( in functie de vreme) si la cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, si la intoarcere mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop si Biserica Densus, optional cine doreste.

Vârful Godeanu( 1656 m) este Muntele Sacru al Dacilor, numit şi Kogaion,Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei merge, iti vor indrepta gandurile spre lucrurile simple, iti vor arata rosturile in viata ta, altele decat iti dicteaza mentalul sa faci.

Te invit la Sarmisegetusa Regia sa descoperi adevarul despre daci, despre cine esti cu adevarat. Vei descoperi legatura intre tine si natura, intre iarba si flori, intre soare si stele si multe dintre tainele stramosilor nostri demult uitate.
Vizitand cetatile dacice vei intelege ca dacii prin constructiile lor ne-au lasat un mesaj. Acesta va fi mesajul sufletului tau, care te va apropia de stramosii nostri daci care traiau in perfecta armonie cu natura si cu cosmosul.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI!

Iti doresti cu adevarat sa vii cu noi in aceasta calatorie de suflet?
Te rog sa-ti confirmi locul pana la 16 MAI 2018 la nr.de telefon: 0771 056 055 si pe site-ul : http://taraluizalmoxe.ro/evenimente

In functie de vreme si conditia fizica a grupului vom alege cum urcam Vf GODEANU- KOGAION , fie cu jeep-uri, fie pe jos.  

Ghidul spiritual pe tot parcursul calatoriei va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.

Vasile, povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,o sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece.

O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Costul calatoriei pana la 5 mai 2018 este : 550 lei/persoana si include:
-cazare la Pensiune de 3* in Costesti, in camere de 2 sau 3locuri, cu baie in camera
- mic dejun inclus
-ghidarea spirituala
- legende si discutii despre daci si legatura lor cu Zalmoxe
- conectarea cu spiritul si puterea stramosilor nostri daci 
-meditatiile libere si voia buna pe parcursul celor 3 zile.
-transportul local(jeep-uri)
Dupa 5 mai se adauga 110 lei la costul calatoriei.

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 360 ron pana la 18.05.2018.

Pentru inscrieri si alte detalii sunati la :
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055/ 0740 056 391 sau pe facebook: Initieri zalmoxiene si pe site-ul: http://taraluizalmoxe.ro/
Cine doreste sa vina in alta perioada in afara celor mentionate, rog sa ia legatura cu noi prin telefon. 
NECESAR: 
Traseul este de dificultate medie dar necesită echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece: bocanci de munte, rucsac, geacă, pelerină de ploaie, lanternă.

Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor nostri daci la Sarmizegetusa! 
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin