CĂLĂTORIE INITIATICĂ LA PIRAMIDA DIN CEAHLĂU 6 AUGUST

Vă invităm in perioada 04 -07 august 2019 in Muntii Sfinti ai dacilor din Masivul Ceahlău la Vf. Toaca . Ca sa primesti initieri zalmoxiene trebuie sa crezi in ceea ce ii place Soarelui si Lunii, trebuie sa crezi in tine. Cand pleci pe acest drum initiatic trebuie sa crezi ca poti schimba vremea prin credinta ta, din ceata sa aduci soarele.

Vezi galerie foto
12 August - 15 August 2016, 4 August - 7 August 2017, 4 August - 8 August 2019
Ceahlau
FINALIZAT
Vă invităm in perioada 04 - 07 august 2019 in Muntii Sfinti ai dacilor din Masivul Ceahlău la Vf. Toaca .

 Sa primesti initieri zalmoxiene inseamna sa te reconectezi cu Soarele si luna, sa le auzi dorintele si sa asculti povestile lor despre legile nescrise ale dacilor si ale acestui pamant. Odata pornit pe acest drum initiatic vei descoperi ca poti sa schimbi vremea  prin credinta ta, din ceata sa aduci soarele.

Sa fii zalmoxian inseamna sa traiesti prin tine insuti si sa fii deschis la lucrurile care ti se arata. Sa-ti iei o initiere zalmoxiana inseamna sa simti chemarea muntelui si dorinta de a reusi sa aduci lucrurile bune in viata ta, sa te autodepasesti. De rezonezi cu aceasta chemare, te invit sa ni te alaturi in aceasta aventura. 


Pentru inscrieri si detalii despre intregul program sunati la:

- Vasile Sarmi:  0734971919 / 0760027944, pe site, sau facebook: Initieri zalmoxiene sau Tara lui Zalmoxe.

Este necesar sa aveti: echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte, lanterna, rucsac, izopren, sac de dormit, si hrana pentru 2 zile.Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe muntele Ceahlau si Piramida holografica din 6 august!
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin