Calatorie Initiatică La Cetatuia- Nămăiesti- Corbii De Piatră ( Arges)

VINO CU NOI ACOLO UNDE URIASII ISI DESCOPERĂ TAINA LOR in 31AUGUST 2019, 8 SEPTEMBRIE 2019 SI IN 5 OCTOMBRIE 2019. Te vom duce in zona care se numeste TRIUNGHIUL SACRU AL ROMANIEI, si vei urca in locul numit METEORA ROMANIEI.

16 March - 16 March 2019, 13 April - 13 April 2019, 11 May - 11 May 2019, 31 August - 31 August 2019, 5 October - 5 October 2019
FINALIZAT
Calatorie Initiatică La Cetatuia- Nămăiesti- Corbii De Piatră ( Arges)

VINO CU NOI ACOLO UNDE URIASII ISI DESCOPERĂ TAINA LOR (30 august 2019)

Mănăstirea Corbii de Piatră, Mănăstirea Nămăiești și Mănăstirea Cetățuia Negru Vodă alcătuiesc un triunghi echilateral cu latura de 20 de kilometri.
In varf, la 880 de metri, se afla Schitul Negru Voda, socotit a fi Meteora Romaniei. Impresionante sunt urmele de talpi care indicau drumul spre uriasul tron al lui Negru Voda, un promontoriu la sud-est de biserica rupestra.
Vino cu noi ca sa afli cine a fost Negru Voda, vino sa afli legendele despre uriasi , vino sa patrunzi in pestera modesta a lui Zalmoxe, sa vezi cavalerul trac, sa atingi urmele pietrificate ale unor uriasi, si multe alte surprize. Te vom duce in zona care se numeste TRIUNGHIUL SACRU AL ROMANIEI, si vei urca in locul numit METEORA ROMANIEI. Vei fi uimit de frumusetea locurilor, de misterul ce le inconjoara si lucrurile noi pe care le vei descoperi in aceasta calatorie cu noi.  
URMATOAREA CALATORIE AICI- IN 8 septembrie 2019 si in 5 OCTOMBRIE 2019!

Costul calatoriei este: 250 lei si sunt incluse urmatoare:
-transport asigurat din Bucuresti
- ghid turistic autorizat
- discutii libere la obiectivele mai sus mentionate
-voia buna pe tot parcursul calatoriei.
Pentru grup mai mic de 10 persoane, costul este 300 lei/pers.

Inscrierile se fac la tel 0771 056 055 - Lavinia Mateescu si pe site:
http://taraluizalmoxe.ro/despre-noi-147

Mai multe evenimente vezi pe site: http://taraluizalmoxe.ro/ si pagina de facebook.
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin