CĂLĂTORIE INITIATICA ÎN ŢARA LUANEI( MUNTII BUZAU)

Vino cu noi intr-un loc de poveste, in Tara Luanei (Muntii Buzaului) in perioada 27- 29 octombrie 2017 la Complexul de asezari rupestre de la Bozioru -Alunis: Fundu Peşterii, Agatonul Nou, Agatonul Vechi, Chilia lui Dionisie Torcătorul, Bisericuta lui Iosif, Crucea Spatarului, la Trovantii( Babele) din Buzau, Muzeul Chihlimbarului din Colti, Biserica rupestra de la Alunis, precum si la Focul Viu de la Lopatari –Terca.

Vezi galerie foto
20 May - 22 May 2016, 30 September - 2 October 2016, 5 May - 7 May 2017, 13 October - 15 October 2017, 27 October - 29 October 2017
FINALIZAT


Iti doresti sa pasesti prin locuri pline de mister si taina?

Vino cu noi intr-un loc de poveste, in Tara Luanei (Muntii Buzaului) in perioada 27- 29 octombrie 2017 , la Complexul de asezari rupestre de la Bozioru -Alunis: Fundu Peşterii, Agatonul Nou, Agatonul Vechi, Chilia lui Dionisie Torcătorul, Bisericuta lui Iosif, la Trovantii( Babele) din Buzau, Muzeul Chihlimbarului din Colti, Biserica rupestra de la Alunis, precum si la Focul Viu de la Lopatari –Terca, in masura timpului disponibil.

Focul Viu este pe pamantul dacilor si el nu se va stinge niciodata. De la daci ne-a ramas focul viu in inimile noastre si Focul Viu din Muntii Buzaului . 

Localnicii spun ca „Tara Luanei“ este „Poarta lui Dumnezeu“, o poarta energetica care te duce intr-un univers paralel. Mai este numita si “Taramul uriasilor din piatra”, datorita trovantilor ce se afla in zona.

Iubeste soarele si dacii, si Zalmoxe te va iubi si iti va arata calea ta si focul viu din inima ta. Mergand cat mai mult prin astfel de locuri vei ajunge sa patrunzi tot mai adanc in strafundul Fiintei tale, vei FII TU INSUTI!

Poti alege sa faci o multime de cursuri in speranta ca te vei regasi, sau...Poti alege constient sa traiesti in conexiune cu Natura si cu Spiritul tau Liber, sa te conectezi la maretia acestor locuri sfinte si la stramosii nostri daci, care traiau in perfecta comuniune cu natura si cu intreg cosmosul.
Poate ca unii dintre voi veti simti ca ati fost acolo, demult. E un moment bun sa va recuperati acea particica lasata de voi candva, acolo. Pasii si energia acestor locuri binecuvantate va vor ajuta .

Calauze pe tot parcursul calatoriei ne vor fi Vasile Sarmi si ghidul local. Ei ne vor conduce pasii si sufletul in acest taram de poveste numit Tara Luanei. Aici poti simti ca esti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ti-i se schimba si incepi sa visezi cu ochii deschisi.

In aceasta calatorie de poveste, Vasile nu va fi ghidul principal, ci doar omul zalmoxian . El ne va spune legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. Sunt legende si povesti pe care tu rar le mai intalnesti.


Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.


Plecarea:   Bucuresti - 27 octombrie 2017, ora 14:00 a. m. cu intoarcere  29 octombrie 2017.
              
Transportul se face cu masinile proprii. La cerere, putem inchiria microbuz. 

In costul calatoriei sunt incluse:
 -cazarea la pensiune de 3* ,
 -micul dejun si cina
 -ghidarea spirituala,
  -legendele si povestile locului
  - reconectarea cu energia feminina a Zeitei Primordiale
 -voia buna pe parcursul celor 3 zile. 
Dupa data de 16 octombrie se adauga 50 lei la calatorie. 

Program:
In prima zi vom merge la Trovanti - Pietrele vii de la Ulmet si la Muzeul Chihlimbarului din Colti, unde ne vom intalni cu calauza noastra, Diana Gavrila. Apoi vom merge la pensiune unde ne cazam, iar seara vom depana legende si povesti cu Vasile Sarmi si ghidul local. A doua si a treia zi, dupa micul dejun ,vom vizita Complexul de asezari rupestre Alunis- Bozioru, in limita timpului disponibil.
Traseul este de dificultate usoara dar necesita echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece: bocanci de munte ,rucsac, geaca, pelerina de ploaie, lanterna, polar .

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 300 ron pana la 24 octombrie 2017. Pentru cei care doresc sa vina intr-o alta perioada, in afara de cea mentionata, rog sa ia legatura cu noi telefonic. 

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la organizator:
- Lavinia Mateescu: 0771651684/ 0740 056 391 sau pe site.
Pe facebook: Initieri zalmoxiene la evenimente vezi calatoria din anul precedent.

Vezi video cu Calatoria in Tara Luanei

 Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala in Tara Luanei( Buzau) !

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin