CALATORIE INITIATICA IN MUNTII BUCEGI LA SFINX, BABELE, 7 IZVOARE

Paseste alaturi de noi pe urmele stramosilor nostri daci in perioada 27 -29 septembrie 2019 in Muntii Bucegi la Cascada 7 Izvoare, Lacul Scropoasa, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Padina, Pestera Ialomitei, Schitul Pestera, Sfinxul si Babele. Ca sa fii zalmoxian trebuie sa traiesti prin tine insuti si sa fii deschis la lucrurile care ti se arata. Sa-ti iei o initiere zalmoxiana nu inseamna doar sa mergi intr- o excursie pe munte, ci trebuie sa simti chemarea muntelui si dorinta vie in suflet.

5 October - 7 October 2018, 13 September - 15 September 2019, 27 September - 29 September 2019
Bucegi
FINALIZAT
 
                 Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa-ti afli radacinile neamului stramosesc ?
     
          Paseste alaturi de noi pe urmele stramosilor nostri daci in perioada 13 - 15 SEPTEMBRIE 2019 si 27 - 29 SEPTEMBRIE 2019 in Muntii Bucegi la Cascada 7 Izvoare, Lacul Scropoasa, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Padina, Pestera Ialomitei, Schitul Pestera, Sfinxul si Babele si un loc misterios cu incarcatura energetica mare . 
 
         Ca sa primesti initieri zalmoxiene trebuie sa crezi in ceea ce ii place Soarelui si Lunii, trebuie sa crezi in tine. Cand pleci pe acest drum initiatic trebuie sa crezi ca poti schimba vremea prin credinta ta, din ceata sa aduci soarele.
        Ca sa fii zalmoxian trebuie sa traiesti prin tine insuti si sa fii deschis la lucrurile care ti se arata. Sa-ti iei o initiere zalmoxiana nu inseamna doar sa mergi intr- o excursie pe munte, ci trebuie sa simti chemarea muntelui si dorinta vie in suflet.
        Iubeste soarele si Zalmoxe  te va iubi si iti va arata calea catre tine si catre dacii din inima ta. Daca ajungi la Sfinx pe soare, multumeste-i muntelui ca te-a primit si mergi mai departe .
 
        Sfinxul, care seamănă cu chipul unui dac, se stie ca ascunde mistere nebanuite şi că ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori.
        În Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, “se află cel mai important Centru energetic –informational care reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru.” (Cristina Pânculescu)
 
     
Organizator:
Lavinia Florentina Mateescu - ghid turistic autorizat și absolventă a Facultății de Arte - secția Actorie, Educatoare Waldorf în formare și practică, Trainer Fastrackids, cu firea sa optimistă și veselă, Lavinia Mateescu, reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si frumoase. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități. Din 2013 conduce ateliere de dezvoltare personală prin teatru și este organizator de evenimente spirituale, culturale și artistice.
 
Calauze pe tot parcursul acestei calatorii initiatice ne vor fi Lavinia Mateescu si Vasile . Ei ne vor conduce pasii la Izvorul lui Zalmoxe si la Pestera Ialomitei, una din pesterile unde a trait Zalmoxe. Aici simti ca esti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ti-i se schimba si incepi sa visezi cu ochii deschisi.
 
Toti cei care simt chemarea launtrica, sunt rugati să-şi confirme participarea la unul din nr. de telefon: 0771 056 055 pana la 24 septembrie 2019 sau pe site: http://taraluizalmoxe.ro/
 
Obiectivele acestei calatorii zalmoxiene sunt:
• Conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
• Integrarea şi armonizarea energiilor masculine si feminine
• Împământarea în spaţiul nostru de origine, refacerea rădăcinilor noastre energetice.
 
Plecarea: din Bucuresti - 27 septembrie 2019, ora 09:30 cu intoarcere duminica seara 29 septembrie 2019.
 
In costul calatoriei  sunt incluse:
-cazarea la pensiune,
-transport din Bucuresti sau Sinaia
-mic dejun si cina
-ghidajul si meditatiile,
-conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor daci
-lucrul cu elementele 
-voia buna pe parcursul celor 3 zile.
 
 
 
Program:
In prima zi vom merge la Cascada 7 Izvoare, Lacul Scropoasa, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Padina. Vineri seara ne continuam traseul pe Cheile Tatarului, apoi ne cazam la cabana Padina, unde vom servi cina. A doua zi, dupa micul dejun,ne indreptam cu masinile la Pestera Ialomitei, Schitul Pestera . Apoi ne vom continua traseul cu telecabina Pestera –Babele, Sfinx si alte locuri surpriza incarcate energetic. A treia zi dupa micul dejun plecam spre casa multumind locului pentru tot ce am primit si luam cu noi trairile si amintirile frumoase avute impreuna. 
Traseul este de dificultate usoara spre medie si necesita echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte ,rucsac, geaca si pelerina de ploaie, lanterna, polar .
 
Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 300 ron pana la 24 septembrie 2019.
 
Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la:
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055 sau pe facebook: Initieri zalmoxiene si pe site: http://taraluizalmoxe.ro/

Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria initiatica din Muntii Bucegi! 
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin