CĂLĂTORIE IN INIMA DACIEI DE 1 DECEMBRIE

Urmează-ne în perioada 30 -02 decembrie 2018 la cetăţile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetăţuia Costeşti, Ziua Nationala la Alba Iulia , Mormântul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop , în măsura în care timpul ne permite.

Vezi galerie foto
29 July - 31 July 2016, 2 June - 5 June 2017, 30 November - 3 December 2017, 30 November - 2 December 2018
FINALIZAT
Vrei sa vii intr-o calatorie spirituala de Centenarul Marii Uniiri sa-ti afli radacinile neamului stramosesc ?

Urmează-ne în perioada  30 -02 decembrie 2018 la cetăţile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetăţuia Costeşti, Ziua Nationala la Cetatea de la ALba Iulia , Mormântul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop , în măsura în care timpul ne permite.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici sunt rădăcinile strămoşilor noştri, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi afla multe din tainele preoteselor şi ale strămoşilor nostri daci care trăiau în perfectă comuniune cu natura şi cu cosmosul.

Dacă vrei să te naşti a doua oară, să zbori unde visezi cu ochii, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. Esti tu insuti cu adevărat!
Toti cei care simt chemarea strabunilor, sunt rugati să-şi confirme participarea la unul din nr. de telefon:  0771 056 055  pana la 25 noiembrie 2018 sau pe site: http://taraluizalmoxe.ro/

Obiectivele noastre sunt:
• Conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
• Renaşterea şi reaprinderea focului lăuntric zamolxian
• Integrarea şi armonizarea energiilor masculine si feminine
• Împământarea în spaţiul nostru de origine, refacerea rădăcinilor noastre energetice.

Călăuza noastră pe tot parcursul călătoriei va fi Vasile Sarmi, membru al Academiei Daco-române. Vasile a copilărit printre cadranele solare antice şi a invăţat totul despre cetăţile dacice şi Munţii Orăstiei crescând pe picioarele celui care a săpat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,ne va încânta sufletul cu  legende si poveşti despre dacii care mureau râzând, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O să ne povestească despre Şcoala de Iniţiere a copiilor daci….că nu degeaba aici Făt-Frumos creştea într-o zi cât altii in zece.
O să ne spună despre muntele Gugu si despre marele cristal a cărui putere se manifestă din zi în zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiinţele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteaptă să trăim împreună cu ele minunea creaţiei, creând.

Vasile are capacitatea de a-ţi trezi interesul şi dorinţa de cunoaştere despre viaţa străbunilor. Insă nu ca din cărti, ci din viaţa traită. De la el veţi afla lucruri simple care vă vor apropia de sufletul vostru bătrân şi întelept, veţi putea împărtaşi din experienţele trăite si cine ştie ... Poate veţi înţelege mai mult din calea voastră vorbind cu el.

Costul călătoriei pana la 25 noiembrie 2018: 555 lei/ persoană si  include:
-cazarea 2 nopti  la pensiune*** in camere de 2 sau 3locuri, la 70km de Alba Iulia
-mic dejun inclus
-ghidarea, meditatiile libere 
-conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
-legendele si povestile despre daci si legatura lor cu Zalmoxe
-voia buna pe parcursul celor 3 zile. 

Transportul se face cu masinile proprii .La cererea dvs se poate inchiria microbuz.
Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 255 ron până la 26 noiembrie 2018. 

Pentru informaţii şi înscrieri sunaţi la:
Vasile Sarmi:  0734971919 / 0760027944 sau pe site  sau facebook: Tara lui Zalmoxe/ Initieri zalmoxiene.

Necesar: echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte, lanterna si rucsac.

Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor daci la Sarmizegetusa de 1 Decembrie, Ziua Nationala!
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin