CĂLĂTORIE DE SUFLET "PE URMELE STRĂMOŞILOR DACI LA SARMISEGETUSA"

Aceasta calatorie de suflet la Sarmisegetusa de 01 - 04 decembrie 2016 este pentru toti aceia care simt chemarea Lupului Alb si a stramosilor daci si pentru toti cei care vor sa se intalneasca cu “mosii” acestor tinuturi de la Sarmisegetusa Regia.

Vezi galerie foto
1 December - 4 December 2016
FINALIZAT

Vrei sa vii intr-o călătorie zalmoxiană să-ti afli rădăcinile neamului strămosesc ?

          Vino alături de noi pe urmele strămosilor nostri daci in perioada 01 - 04 DECEMBRIE 2016 la cetatile dacice de la Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe/ Blidaru precum si la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la PrislopBiserica Densus, in masura in care timpul ne permite.

         Aceasta calatorie de suflet la Sarmisegetusa este pentru toti aceia care simt chemarea Lupului Alb si a stramosilor daci si pentru toti cei care vor sa se intalneasca cu “mosii” acestor tinuturi de la Sarmisegetusa Regia. 

         Sa primesti initieri zalmoxiene inseamna sa crezi in ceea ce ii place Soarelui si Lunii, trebuie sa crezi in tine. Cand pleci pe acest drum initiatic trebuie sa crezi ca poti schimba vremea prin credinta ta, din ceata sa aduci soarele. Sa fii zalmoxian inseamna sa traiesti prin tine insuti si sa fii deschis la lucrurile care ti se arata. Iubeste soarele si Zalmoxe  te va iubi si iti va arata calea catre tine si catre dacii din inima ta.


Toti cei care simt chemarea si isi doresc sa vina alaturi de noi in perioada 01 -04 decembrie, sunt rugati sa-si confirme participarea la nr. de telefon: 0771 651 684 sau  0740 056 391 pana la data de 29 noiembrie 2016 sau pe site: http://taraluizalmoxe.ro/


Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI! Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei pasi, iti vor indrepta gandurile spre lucrurile simple, iti vor arata rosturile in viata ta, altele decat iti dicteaza mentalul sa faci.

Calauze pe tot parcursul calatoriei ne vor fi Vasile Sarmi si Lavinia Mateescu. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor , ne va spune legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre Scoala de initiere a copiilor dac….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.

Obiectivele acestei călătorii de suflet sunt:


Costul călătoriei este de 400 lei/persoana si include:

-cazarea la pensiune*** in camere de 2/3 locuri,
-ghidarea,conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
-legendele si povestile despre daci si legaturile lor cu Zalmoxe ,
- experientele lui Vasile cu Zalmoxe
- voia buna pe parcursul celor 4 zile. 

Transportul se face cu masinile personale. La cerere putem inchiria microbuz.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin achitarea unui avans de 200 lei pana 30 noiembrie 2016.


Pentru inscrieri si alte detalii sunati la organizator:
-Lavinia Mateescu: 0740 056 391/ 0771 651 684 sau pe facebook: initieri zalmoxiene / Tara lui zalmoxe  si pe site:http://taraluizalmoxe.ro/

Mai multe informatii si articole despre daci si călătoriile noastre  găsiţi pe site-ul: http://taraluizalmoxe.ro/ 

REVELION IN INIMA DACIEI, SARMISEGETUSA: 29 – 02 IANUARIE 2017 
Lasă-ti  sufletul si mintea să pornească in această călătorie de suflet,  în explorarea tărâmurilor sacre ale dacilor!

 

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin