CĂLĂTORIE DE SUFLET "PE URMELE STRĂMOŞILOR DACI LA SARMISEGETUSA"

Urmeaza-ne in perioada 21 - 23 OCTOMBRIE 2016 si 04 -06 NOIEMBRIE 2016 la cetatile dacice de la Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe/ Blidaru precum si la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop, Templul Dorintelor de la Sinca veche, in masura in care timpul ne permite.

Vezi galerie foto
21 October - 23 October 2016, 4 November - 6 November 2016
FINALIZAT
Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa-ti iei zborul la fel ca frunza suflata de vant toamna?

Urmeaza-ne in perioada  21 - 23 OCTOMBRIE 2016 si 04 -06 NOIEMBRIE 2016 la cetatile dacice de la Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe/ Blidaru precum si la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, Grota Sf. Ioan de la Prislop, Templul Dorintelor de la Sinca veche, in masura in care timpul ne permite.

Ne dorim ca aceasta calatorie sa porneasca din sufletul vostru liber -care sa se intalneasca cu sufletele vechilor daci- asa cum a pornit focul spiritualitatii de la mormantul parintelui Arsenie Boca.

Toti cei care simt chemarea si isi doresc sa vina alaturi de noi, sunt rugati sa-si confirme participarea la nr. de telefon: 0771 651 684 sau  0740 056 391 pana la data de 19 octombrie 2016.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI! Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei pasi, iti vor indrepta gandurile spre lucrurile simple, iti vor arata rosturile in viata ta, altele decat iti dicteaza mentalul sa faci.

Sa fii liber inseamna sa cunosti suflul vantului si zborul frunzei- secrete de la ciobani numai de ei stiute. De la toamna cand frunza zboara pana primavara cand iarba apare in ograda, poti invata ciclurile anului prin tine insuti. Cand tu constientizezi tot ciclul unui an intreg, te vei regasi pe tine insuti. Nu intamplator se spune ca cea mai frumoasa calatorie este aceea catre tine insuti.

Calauze pe tot parcursul calatoriei ne vor fi Vasile Sarmi si Lavinia Mateescu. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, singurul povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor , ne va spune legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre Scoala de initiere a copiilor dac….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.
 
Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.
 
Obiectivele acestei călătorii de suflet sunt:
• Conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
• Renaşterea şi reaprinderea focului lăuntric zamolxian
• Integrarea şi armonizarea energiilor masculine si feminine
• Împământarea în spaţiul nostru de origine, refacerea rădăcinilor noastre energetice.

Costul călătoriei este de 400 lei/persoana si include:

-cazarea la pensiune*** in camere de 2/3 locuri,
-mic dejun si cina consistenta cu produse traditionale
-ghidarea,conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
-legendele si povestile locului despre Zalmoxe 
- voia buna pe parcursul celor 3 zile. 

Dupa data de 25 octombrie se adauga 50 la costul calatoriei.
 
Urmatoarea calatorie de suflet la Sarmisegetusa este in 04 - 06 noiembrie  si de REVELION: 29 - 02 ianuarie 2017.
Cine doreste sa vina in alta perioada in afara celor mentionate, rog sa ia legatura cu noi prin telefon.
Transportul se face cu masinile personale. La cererea dvs putem inchiria microbuz.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin achitarea unui avans de 200 lei pana 20 octombrie 2016, respectiv 25 octombrie.


Pentru inscrieri si alte detalii sunati la organizator:
-Lavinia Mateescu: 0740 056 391/ 0771 651 684 sau pe facebook: initieri zalmoxiene /
Tara lui zalmoxe  si pe site:http://taraluizalmoxe.ro/
 
Mai multe informatii si articole despre daci si călătoriile noastre  găsiţi pe site-ul: http://taraluizalmoxe.ro/ 
 REVELION IN INIMA DACIEI, SARMISEGETUSA: 29 – 02 IANUARIE 2017
 
Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele stramosilor nostri daci la Sarmizegetusa!

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin