CĂLĂTORIE DE SUFLET LA SARMISEGETUSA REGIA

Urmeaza-ne in perioada 30 august - 1 septembrie 2019 si 20 -22 septembrie 2019 la cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Fetele Albe, precum si la Biserica Densuş, in măsura in care timpul ne permite. Vino cu noi în această perioadă unică din an, când cerurile sunt deschise.

Vezi galerie foto
12 August - 15 August 2016, 16 August - 19 August 2018, 30 August - 1 September 2019, 20 September - 22 September 2019
FINALIZAT

Urmează-ne în perioada  30 august -1 septembrie 2019 si in 20 -22 septembrie 2019 la cetăţile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetăţuia Costeşti, Fetele Albe, precum şi la Biserica Densuş,  în măsura în care timpul ne permite.

Ne dorim ca această călătorie să pornească din sufletul tău liber -care să se întâlnească cu sufletele vechilor daci- aşa cum a pornit focul spiritualităţii de la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici sunt rădăcinile strămoşilor noştri, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi afla multe din tainele preoteselor şi ale strămoşilor nostri daci care trăiau în perfectă comuniune cu natura şi cu cosmosul.

Dacă vrei să te naşti a doua oară, să zbori unde visezi cu ochii, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. Esti tu insuti cu adevărat!

Toti cei care simt chemarea şi vor sa vina la cetătile dacice, sunt rugati să confirme participarea lor la unul din nr. de telefon: 0734971919 / 0760027944 pana la 29 august 2019 sau pe site: http://taraluizalmoxe.ro/

Călăuza noastră pe tot parcursul călătoriei va fi Vasile Sarmi, om despre care mulţi au auzit. Vasile a copilărit printre cadranele solare antice şi a invăţat totul despre cetăţile dacice şi Munţii Orăstiei crescând pe picioarele celui care a săpat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,ne va încânta sufletul cu  legende si poveşti despre dacii care mureau râzând, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O să ne povestească despre Şcoala de Iniţiere a copiilor daci….că nu degeaba aici Făt-Frumos creştea într-o zi cât altii in zece.
O să ne spună despre muntele Gugu si despre marele cristal a cărui putere se manifestă din zi în zi mai mult. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiinţele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteaptă să trăim împreună cu ele minunea creaţiei, creând.

Vasile are capacitatea de a-ţi trezi interesul şi dorinţa de cunoaştere despre viaţa străbunilor. Insă nu ca din cărti, ci din viaţa traită. De la el veţi afla lucruri simple care vă vor apropia de sufletul vostru bătrân şi întelept, veţi putea împărtaşi din experienţele trăite si cine ştie ... Poate veţi înţelege mai mult din calea voastră vorbind cu el.


In costul călătoriei  sunt  incluse:
-cazarea 2 nopti  la pensiune*** in camere de 2 sau 3locuri
-mic dejun inclus
-ghidarea, meditatiile libere 
-conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
-legendele si povestile despre stramosii daci
-voia buna pe parcursul celor 3 zile.

Transportul se face cu masinile proprii / microbuz la cerere.Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 300 ron până la 29 august 2019. Toti cei care doresc sa vina cu noi in alta perioada sunt rugati sa ne sune la telefon pentru tur personalizat.

Pentru informaţii şi înscrieri sunaţi la:
-Vasile Sarmi:  0734971919 / 0760027944 sau pe site  sau facebook: Tara lui Zalmoxe.

Necesar: echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte, lanterna si rucsac.
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin