CĂLĂTORIE DE SUFLET LA PĂDUREA DE ARGINT DE LA SĂCĂRÂMB

Vino cu noi în perioada 14 - 16 OCTOMBRIE in Călătoria de la Săcărâmb, prin locurile in care a trecut Zamolxe. In aceste locuri nu iti vom arata cetati ci locuri magice pline de mister si taina, locuri in care iti vei trai propria experienta spirituala. O sa fii liber sa gandesti pt ce ai pasit pe aceste meleaguri.

11 September - 13 September 2015, 14 October - 16 October 2016
FINALIZAT
Vrei sa vezi locurile magice din zona Muntilor Apuseni ?

Vino cu noi in Calatoria de la Sacaramb, prin locurile in care a trecut Zamolxe. In aceste locuri nu iti vom arata cetati ci doar locuri magice pline de mister si taina, locuri in care iti vei trai propria experienta spirituala. O sa fii liber sa gandesti pt ce ai pasit pe aceste meleaguri.

Călătoria e organizata in perioada 14 -16 octombrie 2016. Vom merge la Padurea de Argint de la Sacaramb, Izvorul Zanelor si Prima Scoala de Mineri din S-E Europei, precum si la mormantul parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, grota Sf. Ioan de la Prislop si Biserica Densus .

Daca vrei sa ai parte de toate aceste trairi inaltatoare, vino sa le simti la fata locului. Pe langa Vasile Sarmi si initieri zalmoxiene vei trai experienta cu un om al locului de acolo care ne va trimite in magia locului prin povestile si experientele traite de el la Sacaramb. Pasind prin aceste locuri magice vei descoperi mina de aur din sufletul tau.
Fiecare dintre voi aveti o mina de aur in suflet sau un filon de aur pe care nimeni nu-l poate cumpara si nici exploata, decat voi insiva. Oferiti-va acest dar minunat de a Fi ceea ce Sunteti.

Se spune despre Sacaramb ca este "Camara de comori a Transilvaniei" . Minunatia arborilor de fag din Padurea de Argint, linistea locului si energia cosmica, pura, te fac sa te simti cu adevarat într-un templu. Peisajele ce le poti vedea aici sunt aproape de neinchipuit. Atat de frumoase, de naturale si pline de viata si, ca in marile paduri, inca mai exista sufletul de dac !

Padurea de Argint e un loc fabulos unde convietuiesc in armonie Omul cu Natura. Un adevarat Altar al Zeilor care iti ofera Sanatatea. Tu, trebuie doar s-o accepti! Sa Te accepti pe Tine insuti asa cum esti si sa primesti acest Dar Divin cu intreaga Ta fiinta: aerul ozonat si ionizat negativ, peisajul unic, izvoarele cristaline purtatoare de Viata si Sanatate, energia de beneficitate maxima a acestor locuri.

In prima zi vom merge la mormantul parintelui Arsenie Boca la Manastirea Prislop, pentru a aduce multumire si a primi binecuvantarea sa. A doua si a treia zi, pasii ne vor conduce la Padurea de Argint din Sacaramb, la Izvorul Zanelor si la Prima Scoala de Mineri, sa ne descoperim pe noi si mina de aur din sufletul nostru.

Toti cei care simt chemarea si isi doresc sa vina cu noi in aceasta calatorie de suflet, sunt rugati sa-si confirme participarea la nr. de telefon: 0771 651 684 / 0740 056 391 sau 0760 027 944 pana la data de 08.10.2016.

Cazarea se face la Vila Anastasia*** din Sacaramb, comuna Certej, jud. Hunedoara, la 28 km de Deva.

Calauza noastra in aceasta calatorie este Vasile Aurel, membru al Academiei Dacoromane. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile vine sa ne spuna povesti din zona Orastiei, culese din stana in stana, din foc in foc. O sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-un an cat altii in zece.
O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti…povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ei minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie .. Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Costul calatoriei pana la 08 OCTOMBRIE: 450lei /persoana si include:
-cazare la pensiune***,
-demipensiune ( mic dejun si cina consistenta cu produse traditionale),
-ghidajul, meditatiile libere,
-povestile locului si voia buna pe parcursul celor 3 zile.

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile prin achitarea unui avans de 200 lei pana la 08.10.2016 .


Transportul se face cu masiniile proprii. La cerere, putem inchiria un microbuz.
Daca sunteti un grup si doriti sa veniti intr-o alta perioada, puteti sa ne contactati telefonic sau pe facebook .

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la:
- Lavinia Mateescu: 0771651684/ 0740 056 391 sau pe facebook: Initieri zalmoxiene si Tara lui Zalmoxe sau pe site.


Lavinia Florentina Mateescu:
 
• Organizator de evenimente spirituale, culturale si artistice
• Absolventa a Facultatii de Arte, sectia Actorie (2012) si Master in Arta Actorului (2014) in cadrul Universitatii "Hyperion", Bucuresti 
• Educatoare Waldorf în formare și practică
•Trainer Fastrackids -2012
• Din 2013 a condus ateliere de dezvoltare personala prin teatru 
• Absolventa a Scolii Populare de Arte si Meserii, Slatina (2008)
 
Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.


Mai multe detalii despre noi:
Echipa
Vasile Sarmi
Lavinia Mateescu
Initieri zalmoxiene 

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin