CĂLĂTORIE DE SUFLET ÎN ŢARA LUANEI( MUNTII BUZAU)

Vino cu noi intr-un loc de poveste, in Tara Luanei (Muntii Buzaului) in perioada 20 -21 aprilie 2019, in 24 -25august 2019 , 28 -29 septembrie 2019 si 5 - 6 octombrie 2019 la Complexul de asezari rupestre de la Bozioru -Alunis.: Fundu Peşterii, Agatonul Nou, Agatonul Vechi, Chilia lui Dionisie Torcătorul, Bisericuta lui Iosif, la Trovantii( Babele) din Buzau, Muzeul Chihlimbarului din Colti, vulcanii noroiosi.

Vezi galerie foto
20 April - 21 April 2019, 24 August - 25 August 2019, 28 September - 29 September 2019, 12 October - 13 October 2019
FINALIZAT


Iti doresti sa pasesti prin locuri pline de mister si taina?

Vino cu noi intr-un loc de poveste, in Tara Luanei (Muntii Buzaului) in perioada 26 -28 iulie 2019, in 24 -25 august 2019, 5-6 OCTOMBRIE 2019  la Complexul de asezari rupestre de la Bozioru -Alunis: Fundu Peşterii, Agatonul Nou, Agatonul Vechi, Chilia lui Dionisie Torcătorul, Bisericuta lui Iosif, la Trovantii( Babele) din Buzau, Muzeul Chihlimbarului din Colti, vulcanii noroiosi in masura timpului disponibil.

Focul Viu este pe pamantul dacilor si el nu se va stinge niciodata. De la daci ne-a ramas focul viu in inimile noastre si Focul Viu din Muntii Buzaului . 

Localnicii spun ca „Tara Luanei“ este „Poarta lui Dumnezeu“, o poarta energetica care te duce intr-un univers paralel. Mai este numita si “Taramul uriasilor din piatra”, datorita trovantilor ce se afla in zona.

Iubeste soarele si dacii, si Zalmoxe te va iubi si iti va arata calea ta si focul viu din inima ta. Mergand cat mai mult prin astfel de locuri vei ajunge sa patrunzi tot mai adanc in strafundul Fiintei tale, vei FII TU INSUTI!

Poti alege sa faci o multime de cursuri in speranta ca te vei regasi, sau...Poti alege constient sa traiesti in conexiune cu Natura si cu Spiritul tau Liber, sa te conectezi la maretia acestor locuri sfinte si la stramosii nostri daci, care traiau in perfecta comuniune cu natura si cu intreg cosmosul.
Poate ca unii dintre voi veti simti ca ati fost acolo, demult. E un moment bun sa va recuperati acea particica lasata de voi candva, acolo. Pasii si energia acestor locuri binecuvantate va vor ajuta .

Calauze pe tot parcursul calatoriei ne vor fi Lavinia Mateescu, ghid turistic si Diana , ghidul local. Ele ne vor conduce pasii si sufletul in acest taram de poveste numit Tara Luanei. Aici poti simti ca esti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ti-i se schimba si incepi sa visezi cu ochii deschisi.

Plecarea:  Bucuresti,  5 OCTOMBRIE 2019, ORA 8.30 a.m cu intoarcere in 6 OCTOMBRIE 2019.
Transportul se face cu microbuz. LOCURI LIMITATE!

 Costul calatoriei pentru 2 zile este 420 lei/ persoana si sunt incluse:
 -cazarea la pensiune *** ,
- Transport asigurat
 -micul dejun 
 -ghidajul
 -legendele si povestile locului cu ghizii nostri
 -voia buna pe parcursul celor 2 zile. 
Calatoria se face cu grup de minim 10 persoane. 
Copiii peste 6 ani beneficiaza de reducere 50%.

Program:
In prima zi vom vizita Complexul de asezari rupestre Alunis- Bozioru,  ne vom continua traseul la asezarile rupestre si in ziua 2 vom merge la Trovanti - Pietrele vii de la Ulmet , la Muzeul Chihlimbarului din Colti si Focul Viu  la intoarcere daca este timp.
Traseul este de dificultate MEDIE dar necesita echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece: bocanci de munte ,rucsac, geaca, pelerina de ploaie, lanterna, polar .

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 300 ron pana la 29 SEPTEMBRIE 2019. Pentru cei care doresc sa vina intr-o alta perioada, in afara de cea mentionata, rog sa ia legatura cu noi telefonic. 

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la organizator:
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055  sau va puteti inscrie direct pe site: http://taraluizalmoxe.ro/
Pe facebook: Initieri zalmoxiene la evenimente vezi calatoria precedenta.

Cine doreste sa vina in alta perioada in afara celor mentionate, rog sa ia legatura cu noi prin telefon. 

Vezi video cu Calatoria in Tara Luanei

 Zamolxe e cu noi in Dacia!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala in Tara Luanei( Buzau) !

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin