CĂLĂTORIE DE SUFLET IN FĂGĂRAŞ LA GROTA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA

Vino cu noi in perioada 12 -14 Octombrie 2018 intr-o calatorie de suflet la Templul Dorintelor de la Sinca Veche,Grota Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras; In străvechea Ţară a Făgăraşului, in satul Sinca Veche,dainuieste de mii de ani un loc plin de mister numit Templul Ursitelor sau Templul Dorintelor. Se spune ca aici este locul unde dorinţele curate se implinesc şi îţi poţi afla ursita. Templul Ursitelor este de o frumuseţe şi o linişte sufletească aparte, un loc cu totul binecuvantat de Dumnezeu.

Vezi galerie foto
7 September - 9 September 2018, 12 October - 14 October 2018
FINALIZAT
            Inline image
 CĂLĂTORIE DE SUFLET IN FĂGĂRAŞ LA GROTA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA
                                            
                                                     12- 14 octombrie 2018


            Vrei sa pasesti alaturi de noi pe urmele Parintelui Arsenie Boca?

Vino cu noi in perioada 12 -14 octombrie 2018  intr-o calatorie de suflet la:
-Templul Dorintelor de la Sinca Veche,
- Manastirea Sinca Veche cu Moastele Sfantului Nectarie , Manastirea Bucium “Pacea lumii”,
-Barajul Vidraru;
-Izvorul, iazul, masa, ceasul Parintelui Arsenie Boca de la Sambata de Sus;
-Grota Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras, in masura in care timpul si vremea ne vor permite.

In străvechea Ţară a Făgăraşului, in satul Sinca Veche,dainuieste de mii de ani un loc plin de mister numit Templul Ursitelor sau Templul Dorintelor. Se spune ca aici este locul unde dorinţele curate se implinesc şi îţi poţi afla ursita. Templul Ursitelor este de o frumuseţe şi o linişte sufletească aparte, un loc cu totul binecuvantat de Dumnezeu.

Manastirea Sambata de Sus este un loc unic, in care se transmite parca forta si energia pe care o inspira atat masivele culmi ale Fagarasului, cat si legatura cu Parintele Arsenie Boca .

Drumul către Chilia Parintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus este o călătorie iniţiatica în lumea regăsirii de sine. În altarul lui de rugăciune, de meditaţie şi de întâlnire cu Dumnezeu, părintele a sculptat chipul Maicii Domnului.

Ca o mărturie a miracolelor înfăptuite de părintele Arsenie Boca, chilia parintelui de pe creasta munţilor Făgăraş a rămas până astăzi un loc de reculegere, unde simti ca esti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ti-i se schimba, inima ti se deschide. ESTI TU INSUTI!

Organizatori:
Vasile Sarmi - Calauza noastra in tinuturile dacilor. S-a nascut, a copilarit si traieste pe meleagurile dacice. A coordonat zeci de grupuri pe care i-a initiat in tainele dacilor. Bun cunoscător si povestitor autentic de legende si povesti despre daci si legaturile lor cu Zalmoxe.

Lavinia Mateescu – organizator de tabere si excursii spirituale pentru adulti si copii

Plecarea: Bucuresti – Brasov  12 OCTOMBRIE  2018 , ora 09:30 a.m cu intoarcere duminica  14 octombrie 2018. 
Transportul se face cu masinile personale sau microbuz, la cerere. Pentru microbuz se achita 200 lei/ persoana.

Program:
 In prima zi vom merge la Templul Dorintelor de la Sinca Veche
 .Seara ne vom caza la pensiune*** in Sambata de Sus, iar apoi vom depana povesti si legende ale locului.
 A doua zi, dupa micul dejun, vom pleca catre Izvorul Parintelui Arsenie Boca si Grota Parintelui Arsenie Boca(1600m) cine doreste.
In treia zi vom merge la Manastirea Sinca Veche unde sunt moastele Sfantului Nectarie , Manastirea Bucium "Pacea lumii" si la Manastirea Sambata de Sus.

Costul calatoriei pana la 20 august: 480 lei/ pers in care sunt incluse:
-cazarea la pensiune*** in Sambata de Sus,
-demipensiune (mic dejun si cina consistenta )
 -ghidarea, legendele si povestile locului
-conectarea la energia locului si meditatii libere
- voia buna pe parcursul celor 3 zile. 
 Dupa data de 20 august 2018 se adauga 50 lei la calatorie. Copiii pana in 7 ani au gratuitate la cazare.

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 300 ron pana la 24 septembrie 2018.
 
Pentru cei care doresc sa vina intr-o alta perioada, in afara de cea mentionata, rog sa ia legatura cu noi telefonic. 

Traseul este de dificultate usoara dar necesita echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece: bocanci de munte ,rucsac, geaca, pelerina de ploaie, lanterna, polar .

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la:
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055/ 0734 971 919/ sau pe facebook: Initieri zalmoxiene  si pe pagina Tara lui Zalmoxe.

Video cu TransfagarasanZamolxe e cu noi in Dacia! Transfagarasan!
Veniti alaturi de noi in Calatoria spirituala Pe urmele dacilor la Chilia Parintelui Arsenie Boca! Sambata de Sus!
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin