CĂLĂTORIE DE SÂNZIENE LA SARMISEGETUSA REGIA

Urmează-ne în perioada de SÂNZIENE, 21 - 23 IUNIE SAU 21 -24 IUNIE 2019 la Șinca Veche si cetăţile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetăţuia Costeşti, Fetele Albe, Cetatea Blidaru precum şi Biserica Densuş optional la plecare. Vino cu noi în această perioadă unică din an, când toate cerurile sunt deschise, să prinzi luna şi stelele, să te întalnesti cu ielele, să culegi plante si flori, să fii prinţul sau prinţesa din zori.

23 June - 25 June 2017, 21 June - 24 June 2019
FINALIZAT

                             CĂLĂTORIE DE SÂNZIENE LA SARMISEGETUSA REGIA


Urmează-ne în perioada de SÂNZIENE, 21 -23 IUNIE 2019 SAU 21 - 24 IUNIE 2019 la Șinca Veche si cetăţile dacice : Sarmisegetusa Regia, Cetăţuia Costeşti,  Fetele Albe, cetatea dacica Blidaru precum şi  Biserica Densuş, M-rea Lainici, Tg Jiu optional cine doreste, la plecare .

Vino cu noi în această perioadă unică din an, când toate cerurile sunt deschise, să prinzi luna şi stelele, să te întalnesti cu ielele, să culegi plante si flori, să fii prinţul sau prinţesa din zori. In program vom avea Sarbatorea Noptii de Sanziene, cu ritualul specific de culegere a plantelor medicinale pentru Coronite.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici sunt rădăcinile strămoşilor noştri, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi afla multe din tainele preoteselor şi ale strămoşilor daci care trăiau în perfectă comuniune cu natura şi cu cosmosul.De vrei să te naşti a doua oară, să zbori unde visezi cu ochii, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. Esti tu insuti cu adevărat!

Toti cei care simt chemarea şi vor ca nopţile de Sânziene să îi găsească la cetătile dacice, sunt rugati să confirme participarea lor la unul din nr. de telefon: 0771 056 055 pana la 11 iunie 2019 sau pe site:http://taraluizalmoxe.ro/


Costul calatoriei pana la 15 martie 2019 este : 550 lei/persoana si include:
-cazare la Pensiune de 3* in Costesti, in camere de 2 sau 3locuri, cu baie in camera
- mic dejun inclus si cina
-ghidarea, legendele si povestile despre daci si Sanziene
-meditatiile libere si voia buna pe parcursul celor 4 zile. 
Dupa 15 martie 2019 se adauga 100 lei/persoana la calatorie.

Transportul se face cu microbuz sau cu masinile proprii. Plecare din Bucuresti -Rm Valcea - Sibiu- Orastie . 

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 350 ron pana la 11.06.2019.

Pentru cei care doresc să vină într-o altă perioadă, în afară de cea menționată, rog să ia legătura cu noi telefonic.

Obiectivele noastre sunt:
• Conectarea cu spiritul şi puterea strămoşilor noştri daci
• Renaşterea şi reaprinderea focului lăuntric zamolxian
• Integrarea şi armonizarea energiilor masculine si feminine
• Împământarea în spaţiul nostru de origine, refacerea rădăcinilor noastre energetice.

Călăuza noastră pe tot parcursul călătoriei va fi Vasile Sarmi, membru al Academiei Dacoromâne. Vasile a copilărit printre cadranele solare antice şi a invăţat totul despre cetăţile dacice şi Munţii Orăstiei crescând pe picioarele celui care a săpat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.
Vasile, povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,ne va încânta sufletul cu legende si poveşti despre dacii care mureau râzând, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiinţele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteaptă să trăim împreună cu ele minunea creaţiei, creând.

Traseul este de dificultate medie dar necesită echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece: bocanci de munte, rucsac, geacă, pelerină de ploaie, lanternă.

Pentru informaţii şi înscrieri sunaţi la :
- Lavinia Mateescu: 0771 056 055 sau pe site :http://taraluizalmoxe.ro/ sau facebook: Tara lui Zalmoxe si Initieri zalmoxiene.

Ascultă chemarea sufletului si vino cu noi pe urmele stramosilor daci la Sarmisegetusa unde poti culege chiar tu sânziene din locurile sacre ale strămosilor nostri sau poti intâlni sânziene adevărate.
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin