CĂLĂTORIE DE ECHINOCTIU "PE DRUMUL INIŢIERII DACICE"( VARFUL GODEANU)

Urmeaza-ne in perioada 22 - 24 septembrie 2017 si 6 -8 octombrie 2017 intr-o calatorie zalmoxiana la cetatile dacice de la Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Varful Godeanu -KOGAION (Muntele Sacru al Dacilor din aceasta zona) precum si la Manastirea Prislop. Ne dorim ca aceasta calatorie sa porneasca din sufletul vostru liber -care sa se intalneasca cu sufletele vechilor daci- asa cum a pornit focul spiritualitatii de la mormantul parintelui Arsenie Boca.

Vezi galerie foto
9 September - 11 September 2016, 16 September - 18 September 2016, 22 September - 24 September 2017, 6 October - 8 October 2017
Sarmizegetusa Regia
FINALIZAT
Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa-ti iei zborul la fel ca frunza suflata in vant toamna?

Urmeaza-ne in perioada 22-24 septembrie 2017 si 6 -8 octombrie 2017 la cetatile dacice de la Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti, Varful Godeanu -KOGAION (Muntele Sacru al Dacilor din aceasta zona) precum si la Manastirea Prislop, in masura in care timpul ne va permite.

Ne dorim ca aceasta calatorie sa porneasca din sufletul vostru liber -care sa se intalneasca cu sufletele vechilor daci- asa cum a pornit focul spiritualitatii de la mormantul parintelui Arsenie Boca.

Cei care simt chemarea si isi doresc sa vina alaturi de noi, sunt rugati sa-si confirme participarea la nr. de telefon: 0734971919 / 0760027944 pana la data de 21 septembrie 2017.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI! Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei pasi, iti vor indrepta gandurile spre lucrurile simple, iti vor arata rosturile in viata ta, altele decat iti dicteaza mentalul sa faci.

Sa fii liber inseamna sa cunosti suflul vantului si zborul frunzei- secrete de la ciobani numai de ei stiute. De la toamna cand frunza zboara pana primavara cand iarba apare in ograda, poti invata ciclurile anului prin tine insuti. Cand tu constientizezi tot ciclul unui an intreg, te vei regasi pe tine insuti. Nu intamplator se spune ca cea mai frumoasa calatorie este aceea catre tine insuti.

Calauza noastra va fi Vasile Sarmi, ghidul spiritual al cetatilor dacice. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, un povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,vine sa ne spuna legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor dac….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. Povesti… povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

In costul acestei calatorii sunt incluse:
-cazarea la pensiune in camere de 2/3 locuri,
-mic dejun inclus
-ghidarea spirituala 
-legendele si povestile locului despre Zalmoxe 
- voia buna pe parcursul celor 3 zile.

Din data de 1 septembrie se mai adauga 50 la calatorie.
Cine doreste sa vina in alta perioada in afara celei mentionate, rog sa ia legatura cu noi prin telefon.
Transportul se face cu masinile personale. La cerere se poate inchiria microbuz din Bucuresti. Traseul pe Vf Godeanu - KOGAION se face cu masini inchiriate.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin achitarea unui avans de 300 lei pana la 7 septembrie.

Pentru inscrieri si alte detalii sunati la organizator:
Vasile Sarmi:  0734971919 / 0760027944

Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin