Despre noi

Iubim Țara lui Zalmoxe( România). Am călătorit prin ea, ne-au plăcut locurile mirifice și ne dorim să arătăm tuturor celor ce ne urmează pașii, frumusețile Țării lui Zalmoxe.


Vreți să ne urmați pașii în frumoasa Țara a lui Zalmoxe?

Veniți alături de noi pe drumurile străbătute de dacii liberi, să ne cunoaștem strămoșii prin povestea nemuritoare a sângelui din care ne tragem, și prin legendele vii ce trăiesc în grai.
Iubim Țara lui Zalmoxe( România). Am călătorit prin ea, ne-au plăcut locurile mirifice și ne dorim să arătăm tuturor celor care ne urmează pașii, frumusețile Țării lui Zalmoxe.


Vasile Sarmi:  


Membru al Academiei Daco-Române, Vasile are capacitatea de a-ți trezi înțelegerea pentru viața străbunilor. Dar nu ca din cărți, ci din viața trăită. De la el veți afla lucruri inedite care vă vor apropia de sufletul vostru vechi, al străbunilor, pe care sperăm să învățăm să-l iubim. Împreună cu el puteți împărtăși din experiențele trăite și cine știe, poate veți înțelege mai mult din calea voastră vorbind cu el. A copilărit printre cadranele solare antice și a învățat totul despre cetățile și Munții Orăștiei și viața ce au avut-o dacii. Are multe de povestit.

Mai multe detalii despre noi:
Echipa
Vasile Sarmi
Initieri zalmoxiene

 
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin