Despre Lavinia

Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.

Lavinia Florentina Mateescu:
• Reconectarea cu Energia Feminina a Preoteselor Dace 
• Organizator de evenimente spirituale, culturale și artistice
• Absolventă a Facultății de Arte, secția Actorie (2012) și Master în Arta Actorului (2014) în cadrul Universității "Hyperion", București 
• Educatoare Waldorf - formare si practica in anul 2014- 2015
•Trainer Fastrackids -2012 - prezent
• Din 2013 conduce ateliere de dezvoltare personală prin teatru pentru copii
• Absolventă a Școlii Populare de Arte și Meserii, Slatina (2008)
• Experienta de peste 5 ani ca Trainer coordonator de tabere si calatorii pentru copii "Pe urmele stramosilor nostri daci" din 2013 - prezent
• Certificare la Seminarul Educatoarelor Waldorf de la Hannover (Germania) in aprilie 2015
• Formare pe Trainingul intensiv “Think like nature: Emotional Intelligence with Forest School”, Anglia 2017
 
Fire optimistă și veselă, Lavinia Mateescu reușește să transmită oamenilor entuziasmul și bucuria pentru lucrurile simple si  frumoase din viață. Firea sa copilăroasă îi dă posibilitatea de a interacționa cât mai ușor cu toti participanții, îndrumându-i astfel în dezvoltarea comunicării și a propriei creativități.


Mai multe detalii despre noi:
Echipa
Vasile Sarmi
Lavinia Mateescu
Initieri zalmoxiene 

 
Vasile, paznicul spiritual al cetăților din munții Șureanu, un suflet minunat care împrăștie necontenit cunoștințele și datinile strămoșești zamolxiene.
Lucian
"Participarea mea la "Cercul de sunet - Cântece strămoșești" mi-a oferit prilejul de a mă regăsi și de a mă reapropia de marea noastră familie a dacilor. M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine atunci când îmbrățișez și păstrez cu drag tradițiile, cultura, valorile neamului nostru dac. Mulțumesc din suflet organizatorilor pentru efortul depus, domnului Vasile Sarmi pentru implicarea sa și tuturor acelora care păstrează în sufletul lor viu, spiritul strămoșilor nostri daci! Îmi doresc să ne regăsim și să ne unim cu toții sub protecția și binecuvântarea strămoșilor nostri dacii."
Mihai V.
Autenticitate, Responsabilitate, Curaj - calitățile dacilor zamolxieni - sunt reprezentative pentru omul Vasile. Și cum fiecare drum către inimă, e un drum spre casă ... vă urez alături de el, DRUM BUN SPRE CASĂ!
Claudia Sandulescu - Trainer
"La granița dintre cele spuse și cele nespuse, într-o călătorie eternă a memoriei ancestrale și a redescoperirii puterii de a privi sinele fără temeri că ar putea fi lezat ego-ul, călătoria alături de acest om, Vasile Sarmi, a fost una înspre simplitatea desăvârșirii - legendele, puterea locurilor și a cuvintelor, jocul naturii, totul spune o poveste. Poți alege să crezi și atunci fiece clipă și adiere iți șoptește câte ceva, sau poți alege să nu crezi și vei fi cufundat în brațele naturii care va avea grijă să îți arate că faci parte din tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru această prezentă puternică pe care am cunoscut-o!"
Simon Razvan Florin